Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mauri86

Dlaczego Polacy sa rasistami?

Polecane posty

Gość Cheryll
Dlaczego? A no dlatego ze nieznanego sie nie lubi a przez dlugi czas w Polsce bylo malo inych narodowosci a i my malo podrozowalismy. To po pierwsze. Po drugieroznice kulturowe sa kolosalne i ciezko jest sie przekonac jedni do drugich. Poza tym niestety, a moze stety sa powazne argumenty zeby (powiedzmy delikatnie) nie przepadac za kolorowymi (czyt. czarnymi, arabami) Ale nie martwmy sie kochani (jesli kogos to martwi ze jest rasista) i tak nikt nie przebije w tym czarnych!!! Bo wiekszych rasistow niz oni nie ma!!!

Czym się różni czarnuch od opony? Jak na oponę założyć łańcuchy to nie zaczyna rapować... Czarni i araby śmierdzą. Niezależnie od płci.

Czarni i araby śmierdzą. Niezależnie od płci.----> co jak co ale arabowie akurat dbaja o wyglad

Amirka* => Mogą się myć ile chcą. Ich pot cuchnie.

Kaliban z tego co mi wiadomo to zaden pot nie pachnie wrecz przeciwnie Oczywiscie ze zdarzaja sie wyjatki ktore o siebie nie dbaja ale moj mezczyzna jakos nie smierdzi

Amirka* => Azjatki nie pocą się śmierdząco, czarne i arabki już tak. Jak się ze swoim pokładasz to widać przywykłaś. Kiedyś chłopi pod jednym dachem z inwentarzem żyli.

Gość Rasizmowi stop!
Kaliban, od kiedy to JAKIKOLWIEK pot pachnie? To po pierwsze. A po drugie - w Japonii są bardzo popularne zabiegi wwycinania sobie pod pachami gruczołów potpwych, to inic dziwnego, że nie czuć potu, skoro go nie ma. Każdy inny będzie się pocił, bo to naturalny mechanizm chłodzenia organizmu.

no jakos sie tak sklada ze on jest zawsze czysty i pachnacy i nie moge mu nic zarzucic jesli chodzi o higiene

Gość Rasizmowi stop!
I normalne jest, że inaczej się traktuje pot osoby obcej (jako nieprzyjemny), a inaczej pot osoby, do której czuje się pociąg, bo w przeciwnym razie nie mógłbyś uprawiać z taką osobą seksu, podczas którego wydzielają się przecież hektolitry potu.

Gość Rasizm polega na prymitywizmie
Bo maja kompleksy nizszosci, sa nieumyci, maja niewyczyszczone buty i w ogole czuja sie niedowrciosciowani i cala agresje wyladowuja na wygladajacych inaczej, bo to jest najlatwiejsze.

Gość Rasizmowi stop!
254545201460 Rasizmowi stop! - spie**alaj śmieciu, zdrajco narodu. Polska jest dla Polaków i nie będzie mi się szarogęsił obcokrajowiec, albo o zgrozo zarządzał państwem polskim. zbyt dużo w sejmie i senacie jest niePolaków. Jeżeli ktoś tu jest śmieciem, to tylkmo Ty, skoro zamiast argumentów potrafisz używać jedynie inwektyw. Wybacz, ale nie tracę czasu na dyskusję z głupcami.

Dziwne, że tym całym rasizmem podniecają się tylko Polki co to się prowadzają z czarnymi...

ja sie z ''czarnym'' nie prowadzam a ze polacy sa bardzo nietolerancyjnym narodem to jest fakt

Szkoda, że nie słyszałaś tych bardziej tolerancyjnych, kiedy już się spiją.

Gość Rasizmowi stop!
Kaliban Dziwne, że tym całym rasizmem podniecają się tylko Polki co to się prowadzają z czarnymi... Kaliban, gdybyś zadał sobie choć odrobinę trudu, żeby przeczytać moje wcześniejsze posty, to wiedziałbyś, że się z nikim takim nie prowadzam. Po prostu od wielu lat mam znajomych z wielu różnych krajów i dzięki obserwacjom oraz wielogodzinnym rozmowom z nimi poznałam ich zwyczaje i podejście do wielu spraw.

Gość Rasizmowi stop!
Kaliban Szkoda, że nie słyszałaś tych bardziej tolerancyjnych, kiedy już się spiją. Jeśli to do mnie, to słyszałam, bo byłam na niejednej imprezie czy weselu z udziałem osób z innych krajów lub w ich krajach.

Gość dnbhfb
kaliban a stopki dluzszej nie dalo sie jebnac :D ?

Gość dobre co?
Polak to ten co sie nie myje, zmienia slipki raz na miesiac, ma dziury i ubytki w zebach.

Gość Rasizmowi stop!
dobre co? Polak to ten co sie nie myje, zmienia slipki raz na miesiac, ma dziury i ubytki w zebach. Kolego, tego nie napisałam. Wyraźnie napisałam: "niektórzy mężczyźni", a to znaczy, że nie wszyscy. Jest wielu porządnych i zadbanych mężczyzn, ale są i takie przypadki, niestety niemało.

Rasizmowi stop! => Chyba jeszcze nie byłaś za granicą inaczej niż na wycieczce z przewodnikiem. Pochodź sobie samojedna po tych "europejskich metropolich" to się z tej tolerancji szybko wyleczysz. Też bylem tolerancyjny dopóki tego gówna nie poznałem bliżej. Nie przeczę, że są wśród nich jakieś jednostki ambitne, które coś sobą reprezentują, znam nawet takich, ale to tylko margines błędu statystycznego... Nasze rodzime dresy to pikuś w porównaniu z watahami czarnuchów, czy arabusów panoszącymi się gdzie indziej. Swego nie znacie. cudze chwalicie - nie znając go tym bardziej.

Gość ty stopująca rasizmowi
może jednak amfe walisz, co?

a demonstracja studentów arabskich z transparentami w języku angielskim: zabić wszystkich co obrażają islam.......to czym jest, rasizm Polaków wobec takiej deklaracji, to pikuś, gówno sobacze, nic, zero....

Gość mięso mięsa
czym innym jest rasizm a czym innym realistyczna i spójna kulturowo polityka imigracyjna

Gość Zaprwde powiadam ci
A ja powaznie Ci powiadam, ze Polaczki plci meskiej czuja potrzebe dowartosciowania, sa brudasami z dziurami w zebach. Dziewuchy w HH na Reeperbahn wiedza to najlepiej, ze Polaczki smierdza. Niestety tez jestem obywatelem RP.

Chinole nie mają takich problemów. Od lat asymilowali każdy naród i mają spokój. Rosjanie nie pozwalają na odchyły. I mają spokój. Tolerancyjni Francuzi i Angole mają spalone samochody i drżą ze strachu widzą pozostawioną bez opieki walizkę.

Gość Rasizmowi stop!
Mięso mięsa -> dokładnie tak. Kaliban -> byłam nie tylko na wycieczkach z przewodnikiem.

to niestety prawda, im bardziej tolerancyjny tym mają większe problemy, z tą napływową hołotą z różnych barbarzyńskich krajów, tak mści się kolonializm.....

Gość Rasizmowi stop!
ty stopująca rasizmowi a demonstracja studentów arabskich z transparentami w języku angielskim: zabić wszystkich co obrażają islam.......to czym jest, rasizm Polaków wobec takiej deklaracji, to pikuś, gówno sobacze, nic, zero.... Owszem, mowa o zabijaniu kogokolwiek jest absolutnie niedopuszczalna, ale Zachód przyłożył do tego rękę. Bo u nas doszło już do upadku jakichkolwiek wartości i świętości w ogóle: stroimy sobie żarty z naszej własnej religii, kościoła, Boga, Papieża, Jezusa (niezależnie od tego, czy jesteśmy wierzący, czy też nie, bo nie o to tutaj chodzi, tylko o poszanowanie drugiego człowieka i jego wartości), a więc i ze wszystkiego tego, co może naruszać czyjekolwiek uczucia - czy to religijne, czy jakieś sentytmenty, itd. Więc nie widzimy niczego złego ani nadzwyczajnego w robieniu sobie żartów z tego, co jest ważne i nienaruszalne dla innych kultur, nie rozumiejąc, że u nich z pewnych rzeczy nie wypada sobie robić żartów. Nie szanując tego, co dla nich istotne, napotykamy na gwałtowną reakcję.

Gość Rasizmowi stop!
ty stopująca rasizmowi to niestety prawda, im bardziej tolerancyjny tym mają większe problemy, z tą napływową hołotą z różnych barbarzyńskich krajów, tak mści się kolonializm..... Jak słusznie zauważył/-a Mięso mięsa, czym innym jest tolerancja, a czym innym polityka immigracyjna. Nie kaźdemu musimy i możemy dawać obywatelstwo, ale to nie znaczy, że nie powinniśmy się nawzajem szanować.

Rasizmowi stop! => Masz rację. Powinniśmy ich za jedno słowo biczować, ścinać i kamienować, jak w krajach islamskich. Wtedy by byli spokojni, a my cieszylibyśmy się prawdziwie islamską tolerancją.