Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawdziwy_mężczyzna!!!

Dajcie spokój samotnym matkom!

Polecane posty

Tym bardziej że spora ilość tych kobiet jest porządna, znam kilka samotnych matek. Dwie z nich to moje siostry, jedna rozwódka z dwójką dzieci a druga panna z dzieckiem i jakoś nikomu w naszej rodzinie to nie przeszkadza. Sam również jest związany z kobietą z dzieckiem.

Gość ghfhfhfhfgfhhfghghhf
hahaha... to masz zajebiste siostry! tylko pozazdrościć niewłaściwych wyborów a raczej pogiętego charakteru - chyba cała rodzina to ma w genach :) PROWOKACJA! :)

Odwal się od mojej rodziny, w życiu żyją uczciwie i nie robią nikomu krzywdy w przeciwieństwie do nie których ludzi którzy wypowiadają się z pogardą o samotnych matkach. Moje siostry po prostu trafiły na złych partnerów, podobnie jak moja obecna kobieta trafiła na złego faceta który zostawił ją samą z dzieckiem.

Gość ghfhfhfhfgfhhfghghhf
No pewnie. :) więc gratuluję wychowywania cudzego bachora! ;)

Gość
tak, a majtki same im spadły

Tak, wychowam to dziecko jak swoje bo będzie moje. I nie wiem jak możesz mówić bez powodu na jakieś dziecko bachor?

Gość tobie to sie nygusie
Luidzi podpadłes mi :O

Gość podrzuc bachora
do nas na kafe pomożemy w wychowaniu a wy bedzie miec wiecej czasu dla siebie :P

miałam nie pisać ale jednak napiszę. Samotne matki to kobiety o niebo silniejsze od tych księżniczek które mają mężów, matki, teściowe i cały sztab który w razie potrzeby zaopiekuje się dzieckiem. Samotne matki już na starcie uczą się jak sobie radzić w życiu, w załatwianiu spraw w urzędach itd. Sama nią jestem i nie narzekam, mam pracę, mieszkanie i nie zapewnił mi tego żaden frajer więc nie mówcie że się puszczają bo to nieprawda choć zdarzają się wyjątki.

Gość Lilly Evangeline Ewellin
dobrze to napisałaś:) jestesmy matkami samodzielnymi, które nie wiją się jak bluszcz w okół swojego faceta by uzyskać więcej kasy:P

mam pracę , mieszkanie i nie zapewnił mi tego żaden frajer więc nie mówcie że się puszczają bo to nieprawda choć zdarzają się wyjątki. ---------co ma piernik do wiatraka ?

są silniejsze - bo muszą takie być - i koniec . czyli jednym slowem - kobiety z meżami , partnerkami - to bluszcze , a ich mężowie to frajerzy ?

banko o tych wyjątkach miałam na myśli te które naprawdę szukają faceta tylko i wyłącznie dla kasy, czytaj ze zrozumieniem

rozumiem , wiec ,ze pragnieniem każdej kobiety powinno być bycie samotną matką - stan wymagajacy specjalnych umiejętności i predyspozycji - typu załatwienie spraw urzedowych ?

Gość Lilly Evangeline Ewellin
ależ nieeee. większość mężatek zarabia więcej od swoich mężów a takich co są na wyłącznym utrzymaniu męża to nie ma wcale, prawda? koniec tematu!!! bzdurnego:P

ale co to ma do rzeczy ile kto zarabia i czy jest albo nie jest samotną matką ? no , ludzie - myście troszkę

Ale po co tu znow ten temat poruszać.byl wiele razy.różne sa samotne matki tak jak i różne sa żony-albo porządne albo zwykle kurwy -proste wiec po co znow te emocje.nie mozna wrzucać do 1worka wszystkich.

ale kto śie tu emocjonuje ? to tylko przyjacielsaka wymiana zdań :) prawda .dziewczyny ?:)

Lilly daj spokój:) gość jest po prostu niedowartościowany. Hehe jakby faceci mieli rodzić i zajmować się domem to by woleli sobie w łeb strzelić

Gość dajcie spokoj z takim tematem
są fajne samotne matki i fajne zony,bo nie każda kobieta jest....ździrą :)

Gość wmordejeża
mam wrażenie że wypowiadają się tu niedowartościowami tatusiowie którzy tak naprawde nie mają nic do zaoferowania swoim pociechom oprócz swojego DNA

Jakby się ktoś nimi przejmował. Ja sobie takimi głowy nie zawracam.