Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Ni to Lato ni to wiosna

Jaki mam typ urody

Polecane posty

Gość Ni to Lato ni to wiosna

Witam Wszystkie Panie! i mam do pań pytanie, bo już sama zgłupiałam... zawsze byłam przekonana, że jestem latem, ale oststnio zauważyłam, że dobrze wyglądam w soczystych kolorach, zwłaszcza jak jestem opalona. Jak byłam dzieckiem miałam mleczne blond włoski, które mi ściemniały z czasem. Teraz niby są szarawe (takie trudny do określenia kolor - ciemny blond, jasny szary brąz? - brzmi głupio, ale inaczej nie potrafię określic tego), ale jak jakies mam refleksy złotawe jak patrzę w lusterko (a moze to pozostałości farby, zawsze jakąkolwiek bym nie nałozyła, to po kilku tygodniach z tego brązu robi się rudawy). Oczy mam szro-niebiesko-zielone, a cerę? cóż, nie wiem... kiedys kupiłam podkład w kolorze beżu i jak go nałożyłam przy dziennym świetle, zobaczyłam, że on jest bardziej różowy, a moja cera raczej żółta.Opalam się łatwo, nie mam żadnych poparzeń, uwielbiam słońce a ono mnie. Przewaznie najpierw opalenizna ma kolor czerwonawy i po kilku dniach nabiera złotawego kolorku (czasem mi się wydaje, że jakiegos takiego nawet zielonego, ale to moze od światła zależy). Potrafi mi ktoś powiedzieć czym ja właściwie jestem? dziękuję z góry baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo!

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować