Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skąplikowana

teraz wiem że jestem

Polecane posty

Gość skąplikowana

kiedyś trenowałam p.nożną po pewnym czasie zaczełam czuć coś więcej do swojej kol. z klubu myślalam że to normalne dojżewam i tak sie poprostu dzieje i przejdzie . Ale nie to stawało sie coraz bardziej oczywiste że ją kocha na treningu zawsze starałam sie być jak najbliżej jej by w domu przypominać sobie jej zapach pamiętałam każde muśnięcie jej skóry jej spojżenie nie mogłam do niej podać połki a jak już sie do niej odzywałam to plotłam gupoty . kiedy nie widziałam jej ponad tydzień to przy najbliższym spotkaniu tak mi serce waliło jak by miało wyskoczyć NIGDY nie czułam czegoś takiego do kolegi . teraz mam 18 lat i zwracam uwage tylko na dziewczyny . mam męski styl i to sie podoba lesbijką i mi dużo z tym walczyłam ale to pogorszyło sprawe teraz wiem ze jestem les i juz nie chce sie zmieniać...nie warto ;)

Gość kawa bez śmietanki
jestem tolerancyjna jakby co.ale pomyśl czy chciałabyś urodzić kiedyś dziecko

Gość lenkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
debile, lesba jest płodna po co jej in vitro, myslicie ze jak lesba to juz na fiuta nie wsiadzie? haha, no nie wiem:D lesby sie bzykaja z facetami od czasu do czasu, wiec w czym problem ?;/

Gość kawa bez śmietanki
no nie wiem albo się jest les albo nie.jak się kocha mężczyznę to się nie kocha z babami i odwrotnie.ja mam swojego faceta i z żadną babą bym się nie bzykała.a in vitro no cóż z 2 jajeczek nie będzie dziecka,trzeba spermy a więc genetycznie dziecko będzie tylko jednej z partnerek

Gość lenkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
zeby sie bzykac nie trzeba kogos kochac, haha:D poza tym nie ma czystych homoseksualistow, sa tylko rozne odcienie biseksualizmu

Gość kawa bez śmietanki
no cóż panie czekające na okazję przy drogach na pewno nie kochają się z miłości

Najważniejsze to zaakceptować siebie i nie wstydzić się tego kim się jest nawet jeśli otacza niezrozumienie i uprzedzenia pod płaszczykiem udawanej moralności. Bo problem to oni mają nie ty :)

Gość nie mam nic do twojej
orientacji, ale drsazni brak podstaw ortografii :P

Gość grrrryyyy
geje do gazu a lesbijki mogą być;) do lesbijek nic nie mam do gejów już tak - takie uprzedzenie i zgrzyt psychiczny mam:P