Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciasteczko102030

czy też czujecie sie ponizone

Polecane posty

Gość ciasteczko102030

Ne rozumie mojego faceta serio!!może zaczne od poczatku mamy dwojke dzieci jedno w wieku szkolnym drugie ma 8 miesiecy..siedze w domu nie pracuje bo niestety moj facet robi na nocki a ja jakbym chciala isc na rano to wiadomo z mlodsza nie ma kto byc jak on wroci z tej nocki.moj caly dzien wyglada jak w zegarku.6 rano wstaje bo mala tak sie budzi,w tym czasie robie sniadanie dal nas i synkowi do szkoly,moj"pan"zje i sie kladzie..bo po nocce...nastawiam pranie i okolo 10tej wychodze na spacer z dzieckiem oczywiscie przy okazji robie zakupy do najblizszego sklepu mam 40 min drogi,spowrotem wleke wozek na rekach dyndaja mi zakupy,karmie mala i klade ja spac w tym czasie gotuje rozwieszam pranie prasuje pranie z poprzedniego dnia wyszoruje kibel,lazienke.odkurzanie..moze to powalone ale lubie miec czysto w domu tym bardziej ze mala juz raczkuje...sterta naczyn do umycia oczywiscie na mojej glowie..synek wraca o 15 ze szkoly,maz wstanie okolo 16tej zje i tv:):)a ja doslownie padam na pysk..dzisiaj:):)powiedzial mi ze chetnie sie ze mna zamieni:):)ze co ja takiego robie przeciez siedze w domu:):)czym ja moge byc zmeczona..czas dla siebie mam wlasnie teraz po nocach jak jego nie ma dzieci spia przewaznie o tej porze to spie ale dzisiaj jestem taka zla i tak bardzo plakac mi sie chce bo czlowiek stara sie jak moze a i tak najgorzej na tym wyjdzie.nie spotykam sie z kolezankami bo nie mam na to czasu,czasamiksiazke poczytam o ile przy niej nie zasne corcka mimo 8 miesiecy budzi sie w 2ej w nocy i o 4tej pic jej dam i zasypia ale ja juz jestem wybudzona i sasnac nie moge..wiem wiem zaraz pewnie po glowie dostane:):)chcialas to masz i takie tam wiem na co sie pisalam..tylko ja do cholery nie potafie zrozumiec facetow..czuje sie ponizana slyszac non stop ze co ty takiego wielkiego robisz przeciz to niz takiego zajmowanie sie domem ;)sorrki ze was tak mecze po nocach.przepraszam za bledy ktor napewno sa ale jak ktos jest wsciekly bledy w pisowni nie sa az takie wazne.i

Gość to co czujesz..
Kiedys pewna p.doktor słysząc ode mnie jak to świetnie mi wychodzi w domu, w pracy, w małżeństwie..powiedziedziała: Dziecko kochane a masz cza tylko dla siebie? By pzreczytac ksiażke, pójsc na kawe z przyjacióką? Zdałam sobie sprawe,ze całym moim światem jest praca, dom, problemy innych a nie moje. I wiesz co? Odkąd powiedziałam męzowi: dzis jesz u mamy albo wcale bo ja jestem po pracy umówiona na godzinke z przyjaciołką jest..jeszcze lepiej! Meżczyzni lubi amiec przy sobie kobiety niezalezne i majace swoj wlasny swiat.

znajdź pracę, są opiekunki... na weekend każ mu coś sprzątnąć, ugotować..