Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

figunia86

Sex w pierwszym trymestrze

Polecane posty

dajcie jej spokoj.ona sie dowiedziała w tą niedziele, że jest w ciąży a w poniedziałek miała zaplanowaną rozmowę o prace juz wczesniej. pisała tu w niedziele i nie wiedziała co ma zrobic - isc czy nie. zdecydowala ,ze idzie no i jej sprawa.

Gość Po pierwsze
wiesz co, nie chce mi sie z tobą gadać. Szkoda moich nerwów.

Gość Nataliaaaaa
86 rocznik? ha nie za mlodo to na dziecko?

kazdy ma dziecko w takim wieku w jakim uwaza... 86..., spojrz lepiej na mnie:)

Gość Nataliaaaaa
masz racje nie za mlodo pewnie idealny biologicznie wiek moja mama mi to wmawia. Ale ja bym sie bala co dalej bo jak sie nie ma stalych dochodow to troche tak za bardzo trzeba na tatusiu polegac.

Na dziecko później może być za późno Nie życze Ci tego.... Każdy żyje jak chce

Gość głos bez emocji
a co Was to obchodzi czy ona będzie naciągać zus i pracodawcę czy nie, i jakie poniesie z tego tytułu konsekwencje-to chyba jej wybór i jej ewentualne problemy.Mam wrażenie że niektórym żal dupę ściska że same o tym nie pomyślały wcześniej.

Gość ciezarowkaa25
co do seksu to jestem teraz w II trymestrze i całą ciąże uprawiałam seks - co wiecej miałam na niego wielką ochote i uważam że jest jeszcze lepszy niż przed ciążą - jeśli ciąża przebiega prawidłowo to używaj jak tylko masz ochote :) co do pracy - to niemam nic przeciwko szukaniu pracy w ciąży tyle że nigdy do końca nieprzewidzisz jak będzie ona przebiegać - ja też chciałam pracować ale mdłości, potem zasłabnięcia - bóle kręgosłupa sie pojawiły niewiadomo skąd tak wcześnie i niejestem w stanie pracować ..

Nie ważne i tak nie dostałam tamtej pracy W środe ginekolog wiec zobaczymy co on mi powie :) Ach ten sex... :)

Gość jioj
mam nadzieje pasozycie, ze nikt cie nie zatrudni lub ktos doniesie, ze jestes w ciazy. Naciagaczka zalosna:O:O

Gość gość
Czy ktoś ma ochotę na wirtualny seks? Mam na imię Magda, moje fotki są tutaj: http://sex-rozmowy.pl/magda_sex_telefon.html . Jestem samotną 24 latką, lubię porozmawiać przez telefon i pomasować moją ogoloną cipkę. Jeśli masz ochotę na rozmowę ze mną lub spotkanie to zadzwoń, dorabiam sobie seks telefonami i szukam partnera, który byłby w stanie bzykać mnie parę dni pod rząd.