Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jajuzniewiemcooomammrobic

i co ja mam zrobić :/

Polecane posty

Gość jajuzniewiemcooomammrobic

Z góry zaznaczam, że nie jestem jedną z tych która zadaje na forum pytanie-czy jestem w ciąży??? chcę spytać czy któraś z Was tak miała 23 powinnam była dostać okres, 5 dni temu, a zawsze mam co do dnia, ZAWSZE dodam, że jak miałam dni płodne to staraliśmy się abym zaszła... no ale 2 dni po terminie miesiączki zrobiłam dwa testy paskowe-popołudniu i rano i negatywny wynik a 2 tyg przed byłam u lekarza i wiem, że jestem zdrowa (właśnie lekarz na usg widział jajeczko, dlatego wiedzielismy, zeby przez najblizsze dni starac nawet jak bym była w ciąży to lekarz tak wczesnej nie wykryje więc do niego nie pobiegne no i nie wiem co robić chciałabym dziecka ale nie chce sie nastawiać źle się czuję-fizycznie i psychicznie mam zawroty głowy, ssanie żołądka ciągłe (wczoraj na zapach kiełbasy zrobiło mi się niedobrze-a jadałam już taką ale obawiam się, że to podświadomość nie wierzę w ciążę- bo nie wierzę abym mogła od losu coś tak pięknego dostać pobolewa mnie brzuch, mam mini plamienie już nie wiem boję się robić testu bo boję się znowu tego widoku jednej kreski a z drugiej strony niech już ten okres przyjdzie bo mi psychika siada czy któraś z Was ma tak, że test wychodził negatywnie a byłw ciąży? ja już nie wiem co robić

najlepsze, co możesz zrobić, to przejść na inne forum z tym pytaniem:P