Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rtgtrhjh

wrozka tvn

Polecane posty

Gość rtgtrhjh

czy wierzycie w to co one przepowiadaja? mi wydaje sie ze wiekszosc to bujda, chcialam sprawdzic wiarygodnosc i wyslalam 2 razy smsa z tym samym pytaniem w roznych odstepach czasu i dostalam dwie rozne odpowiedzi, zdzieraja kase z ludzi za te polaczenia i smsy wykorzystujac rozne rpblemy ludzkie, a jakie wy macie kafeterianie zdanie na ten temat ;]

Gość rtgtrhjh
ladaco jak zawsze krotko i na temat ;]

Gość ;]
up

Gość gdfghfdg
ludzie to istoty tak naprawde glupie .... i na tej glupocie zaravbia sie pieniadze

co do tych z tv to uważam, że to totalna bujda a tych na żywo czy przez neta to mam następujące zdanie : człowiek po usłyszeniu wróżby gdzieś sobie to "zapisuje" w podświadomości i jego podświadomość w 90 % zacznie dążyć do tego aby wróżba się sprawdziła. Ja wiele wróżb już przeczytałam tu na kafe też i niestety muszę przyznać, że to bujda totalna :( nie jestem taką co przesadnie wierzy w to i praktycznie zaraz za kilka dni już zapominam o tym i co? nic takiego się nie wydarzyło. Gdybym soczyście wierzyła we wróżbę na pewno podświadomością bym doprowadziła do sprawdzenia się jej, ot takie moje zdanie