Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość viversum wrozba

darmowa wrozba na viversum ? ci co znaja sie

Polecane posty

Gość viversum wrozba

wiec sie skusilam by sie zarejestrowac na viversum , pierwsza rozmowa za darmo wypelnilam kazde pole z num tel ,teraz mam wybrac doradce na rozmowe darmowa , i tu pojawia sie zonk :O Dziękujemy za rejestrację na viversum.pl. Twój dostęp użytkownika został utworzony i aktywowany! Możesz natychmiast pobrać rozmowę gratis u jednego z naszych doradców życiowych. TUTAJ PRZEJŚCIE DO WYBORU DORADCY Dziękujemy! klikam tam gdzie przejsce do wyboru doradcy , jak wybieram np satis to ukazuje sie login i pin ? czyli co ? to tylko oszustwo ze darmowa rozmowa ? czy co mam zrobic by miec darmowa?

Gość viversum wrozba
ale poczta emailowa chyba :P :D skusilam sie 1 raz na takie cos :D:D

nie bo na tówj domowy adres..zreszta były chyba tam takie rubryczki do wypełnienia..wiec jesli podałas zły adres to niestety;) mnie list przysłali z pinem

Gość viversum wrozba
ahaaaa ok nie wiedzialam , adres i dane dobry podalam ;) zdziwilo mnie to heheheh :D na poczte

Gość koleżanka z podwórka
ja tez się zarejestrowałam i bardzo szybko otrzymałam PIN, dosłownie w 2 minutki,,,, teraz muszę wybrac tylko osobę z którą porozmawiam, nie wiem tylko kogo wybrać i troszkę się obawiam tej rozmowy,,,

Gość Ewa /////
ta wróżba naprawdę jest darmowa??????????????

Gość Ewa /////
ja tam zadzwonilam , powiedzieli mi, ze dane są po to, aby zweryfikować każdego klienta, bo ta rozmowa pierwsza jest darmowa i trwa do 15 minut, a jesli bede jeszcze chciala skorzystac juz z platnej rozmowy to dostane rabat 50 %

Gość kafeteriaannnkkkkkaaaaaa
a ja tam nie wiem, moze to jakas sciema??????????????

Gość dejziiiiiiiiiiiii
ściema- nie !!! sama korzystałam z ich usług i skorzystałam z darmowej rozmowy. Nic nie zapłaciłam !!!

a jestes zadowolana, zgadzalo sie to co powiedziala wrozka, jesli to nie sciema, to sie tam zarejestrujeee

Gość janina danuta
Naprawdę pierwsza rozmowa jest gratisowa, potwierdzam i co najważniejsze z prawdziwą wróżką, ja skorzystałam i berdzo jestem zadowolona tak więc to nie "ściema"

Gość eldoradoooooooo
Zgadzam sie ja też skorzystałam. To żadna ściema !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

to z kim warto porozmawiać?

Gość AstroloGia.
Witam wszystkich, jesli chodzi o ten portal, jest bardzo solidny i wiarygodny, jednka nie zawsze tego rodzaju portale zatrudniaja prawdziwych doradców, czy jasnowidzów, dlatego przestrzegam, przed pochopnym korzystamiem z niektórych usług.

Gość klabax
ja tez pisalam na viversum do domu dostaniesz karte z kodem pin i jak sie zalogujesz wtedy mozesz dzwonic

Gość Viktoryj 20010
Faktycznie, ta rozmowa jest od razu jak dostałam hasło, zalogowałam się i klikałam na wolny rozmowa darmowa i wróżka do mnie oddzwoniła, łał, ale fajna wróżba:-)_)) jestem wielce ;;;;uśmiechnieta;;;;

Gość świnka chudzinkaaa555
hej,ale jak to wygląda, wróżka oddzwania do ciebie sama,np za godzine czy dwie,czy wiadomo wogóle kiedy oddzwoni?

Gość Viktoryj 20010
No od razu, ja sie zalogowalam i weszlam w komunikat wolny rozmowa gratis i po minucie wróżka już do mnie dzwoniła

Gość świnka chudzinkaaa555
a ten pin to w końcu przychodzi na adres domowy czy email?

Gość Viktoryj 20010
no na e-Mail, ja bardzo szybko dostałam

Gość Stetinum balticum
Koleżanka mi o vversum wspominała, właściwie to jest bardzo zadowolona, ja sie waham jeszcze

Gość Roberttoo nowy
jestem facetem i rozmawiałem z wróżką na tym portalu, jestem na życiowym zakręcie i porady te okazały się bardzo budujące i pomocne, jakoś powoli zbieram się i wychodzę na prostą....

Gość viversumka
:) a jak sie będzie układac w finansach? hmmm już rozkładam......rozkładam......tak, tak (słychać dźwięk klawiatury komputera).....zaraz zobaczymy...... już zaraz będziemy wiedzieć, .......tak, rozkładam.........CZY MA PANI JAKIŚ KREDYT? -tak, ale malutki.... -no właśnie widzę, że tak pani ciąży jak kula u nogi...... - a jak w sprawach małżeńskich? -hmmm już rozkładam......rozkładam......tak, tak.....zaraz zobaczymy...... już zaraz będziemy wiedzieć, .......tak, rozkładam.........wszystko dobrze, widzę u pani maly niepokój NO JAK SIĘ K...A PYTAM TO CHYBA WIADOMO, ŻE NIEPOKÓJ dajcie sobie siana NIESTETY NIE PAMIĘTAM Z KIM ROZMAWIAŁAM.....

Gość ajsgdKVF
wrózba jest darmowa, po jakimś czasie na adres domowy przysylaja ci jaies smieci, ulotki i jakas karte stalego klienta hahah

Gość Roberttoo nowy
bez sensu, ja dostałem tylko kartę klienta i nic więcej, po za tym nie każdy doradca jest dobry, ja tam z moich wybranych jestem zadowolony i taka sytuacja jak wyżej nie miala miejsca, na pewno bym w opinii na stronie napisał co o tym myślę

Gość luisa w kapeluszu sLomkowym
hahahaa, przyleci do ciebie na miotle?????????????????????????????

Gość luisa w kapeluszu sLomkowym
ale qrcze, to calkiem niezla strona......