Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość viversum wrozba

darmowa wrozba na viversum ? ci co znaja sie

Polecane posty

Gość korzystalam z viversum
jedna okazala sie przesympatyczna osoba, za to krystyna, ktora tam jest na I miejscu powiedziala tyle, ze bede ze swoim partnerem haha, a my po rozwodzie, powiedziala, ze pieniazki widzi a ja po uszy w dlugach i zamykam dom na spust, bo komornik idzie, podalam tez date urodzin swojego brata a ona na to, ze widzi namietnosc i slub wkrotce z nim. Parodia.

Gość Alina z malinkami.
Jestem stałą klientka jednej wróżki z tego portalu i bardzo sobie cenię jej usługi, może powinnam sama sobie radzić z problemami dnia codziennego, ae przyznam się, ze jej pomoc i jej obecność bardzo mi pomaga, jestem jej wdzięczna za pomoc i wsparcie.

Gość Chcesz poznac przyszlosc
to zadzwon do wrozki

Gość konopacka 009
bardzo pozytywne wrażenia z tej pierwszej gratisiwej rozmowy. Wróżka prawdziwa, wróżba bardzo zadowalająca i prognoza przyszłościowa również optymistyczna, jestem bardzo zadowowlona:-)

Gość Do konopacka 009
a z kim rozmawialas?

Gość Do konopacka 009
napisz...z kim?

Gość A ja mialam wrozbe
od sevilli, niesamowite przezycie, wszystko co powiedziala zgadza sie i to bardzo, jesli zgadza sie terazniejszosc to i mam nadzieje ze i przyszlosc ta najblizsza chociazby sie spelni, mam taka goraca nadzieje.

Gość bulimia55555555555
czekam z niecierpliwoscią na haslo do konmta, będę też rozmawiać!!!!!!!!!

Gość ja69999
Ja również się zarejestrowałam i skorzystałam z gartisówki. Jestem bardzoooo zadowolona :D

Gość targi ezoteryczne
a zaciekawiła mnie ta strona, przetestuję któregoś z doradców, zobaczę co to za specjaliści....

Gość hmmmm.,.,
to dziwne, ze tam kazdy doradca mowi zupelnie cos innego, tzn jeden kaze nam walczyc o zwiazek ( podaje przykladay) podczas kiedy to drugi oznajmnia, ze to koniec i widzi innego mezczyzne kolo mnie. Zupelnie sprzeczne informacje, duzo wyciagaja informacji od klienta a malo konkretow udzielaja, praktycznie zadnych, wrecz niektorych trzeba ciagnac za jezyk. Fajnie sie rozmawia hhaahah, to fakt, ale glownie, ze za darmo i sadze, ze wiekszosc z was nie zadzwoni tam za 4.34 zl/min, racja?

Gość A ja mialam wrozbe
DO_ hmmmm.,., to co ty rozmawialas za darmo z kilkoma doradcami?

Gość hmm..,.,,.
o co ci chodzi?

Gość hmm..,.,,.
to co ty umiesz czytac czy nie?

Gość hmm..,.,,.
jak moglam skorzystac z kilku darmowych? Przysluguje jedna tylko. Ja placilam jakies 50% za inne, bo niby jakis rabat, ktory dostaje kazdy, wiec placilam 2 zl.

Gość A ja mialam wrozbe
Ok, napislas, ze kto by chciał pałacić, no ja tez miałam rabat i ciągle dostaję darmowe minuty od mojego doradcy i korzystam tylko z jego usług, nie wiem czy to dobry pomysł kontaktować się z kilkoma doradcami

Gość No to te promocje
powinny przyciagać, swoją drogą to ten portal musi mieć niezły budżet, jesli takie gratisy oferuja.

Gość A ja mialam wrozbe
poeiwem, ze jest uczciwy i solidny ten portal, korzystałam kiedys z innego nie bede pisac z jakiego, tam nawet opinii nie mozna bylo negatywnej wystawic doradcy, bo zaraz wykasowywali, tu mozesz ocenic doradce i nie jest to kontrolowane, poza tym jak jest jakis problem techniczny i przerwie rozmowe, to bez problemu zwracaja pieniadze.

Gość reni jusis42
Mam tyle problemów, potrzebuję pomocy, rozumiem, że te opinie o darmowej rozmowie z wróżką, są prawdzie, poprosze o namiar na te stronę

Gość genoweffffaaaa
www.viversum.pl

Gość zinnnzidan
A czy Ci doradcy to profesjonaliści, czy taka ściema ?

Gość Garyśka1979
Osobiście rozmawiałam z Wróżką Sevillą . Uważam, że jest to niesamowita kobieta i świetny doradca. Polecaaaaaaaaaaaaam wszystkim !!!!!!

Gość alllooooo
Ja już korzystam z usług płatnych, jestem bardzo zadowolona, rozmawiałam z kilkoma doradcami i polecam wszystkim Aide 25.

Gość Bo tak ma być
Porządna firma :) nawet na swoje urodziny dostałam darmowe minuty, tak trzymać !

Gość Zawiedziona 56678
Niestety u mnie ta rozmowa gratis została przerwana po minucie, i jak t=u wierzyc zwe jest cos za darmo????????????????????????????

Gość A ja mialam wrozbe
OJ, przecież jak Ci przerwało rozmowę, to zostanie ona zwrócona, zadzwoń do biura, albo napisz maila.

Gość Zawiedziona 56678
tak zrobilam, udalo sie faktycznie zostalam jeszzce raz polaczona. Super, bardzo dobra wrozba, mam nadzieje, ze sie spelni, bardzo bardzo jestem zadowolona.

Gość Ona Z koszalina
Ale tam trzenb awypełnić formularz, to troche zniechecajace

Gość /asytstentka prezesa/
EEEe, szybko sie udało, niesamowite, łał, ta kobitka jest niesamowita, jestem pod ogromnym wrazeniem!!!!!!!!!!!!!

Gość /asytstentka prezesa/
to mi dała do myślenie, naprawdę dowiedziałam się tyle ciekawych rtzeczy i skubana przeszłość świetnie opisała!!!!!