Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość viversum wrozba

darmowa wrozba na viversum ? ci co znaja sie

Polecane posty

Gość świnka chudzinkaaa555
napiszcie mi proszę czy jak się zarejestowałm teraz i mam ten pin to mogę skorzystać z tej darmowej np.jutro czy muszę dziś?aha czy dobra wróżka krystyna itarocistka krystyna to ta sama osoba?:)

Gość ostrzzegam was
taaaa nie podawajcie tam adresu8 chyba ze chcecie rachunek za telefon otrzymac!!!

Gość Roberttoo nowy
co za bzdura, jaki rachunek, dziecino zeby skorzystac z usług, już platnych, trzeba doladowac konto na viversum, inaczj sie nie polaczysz i to wrozka do ciebie dzwoni, wiec jak sie nie znasz to sie nie wypowiadaj. Korzystam z usług viversum ponad pół roku , wiec wiem jak to wyglada

Gość anitka lkoijmjuikjujkjihskjghx
no jaciieeeeee, mi przerwało rozmowęęęęęęęęęęęęęę

Gość o i potraktuj to
chlop i korzysta z uslug wrozki? nie wierze...

Gość katrinna dżons
ludzie dlaczego bawicie się w takie rzeczy??? przecież to jest złe i tak czy inaczej komunikuje się z innym światem. Są dwie moce: Boska i szatańska!! jeżeli to nie pochodzi od Boga to jak myślicie od kogo?? Przestrzegam wszystkich przed wróżbami (nawet jeżeli traktujecie to niby na żarty). Znam osoby, które teraz cierpią z tego powodu i mają różne problemy...nie tylko natury duchowej.

Gość Roberttoo nowy
tak, chlop i korzysta, jesli mi to pomogło, to dlaczego mam sobie nie pomoc, jak na razie jestem juz prawie na prostej...........

Gość katrinna dżons
to co złe zawsze pomaga na początku, ale później chce czegoś w zamian :/

Gość Roberttoo nowy
nie rozumiem oburzenia, jesli ktoś czuje taka potrzebę, to co lepiej sie napić, czy wyładowywac w jakis inny sposób????

Gość VeniVidiWButelkęNabici
Ludzie a może byście się się sami z życiem wzięli za bary co ? Przestrzegam przed wróżkami. A mam ich za sobą około 12 już . Owszem, może się objawić jakiś cud w postaci np. jasnowidzów, którzy pomagają policji ale po sobie powiem tak - miałam mieć już męża blondyna, bruneta, wyjechać za granicę, wybudować dom,kupić mieszkanie podróżować po świecie, skończyć studia, pracować w swoim zawodzie, mieć problemy w pracy przez blondynkę / pracowałam z facetami /, os stycznia jestem na zasiłku a trzy panie mówiły - praca tuż tuż, kwestia 2, 3 tygodni. itp.

Gość VeniVidiWButelkęNabici
I to były wróżki z różnych zachwalanych portali ogólnopolskich nawet tych telewizyjnych na wizji. Poza tym czułabym się na dłuższa metę może nie niewolnikiem / chociaż to wcale nie złe słowo / ale jakąś niemotą która nie umie wybrać jakiejś drogi a to jest wpisane w nasze życie. Czy zdam egzamin - tak zdasz. Niestety nie zdałam :) Czy szukać pracy w branży finansowej w firmie X ? - tak, tam się sprawdzisz, przejdziesz pomyślnie rozmowę bla..bla bla srały muszki będzie wiosna - pracy nie dostałam tam. Tych przykładów mogłabym mnożyć wiele. Nie chodzę do Kościoła żeby nie było, że Was nawracam. Ale już się więcej nie skuszę. Nie będzie nikt decydował za mnie o moim życiu bo nikt za mnie nie umrze. To uzależnia najpierw smsy, potem wróżby na Allegro w końcu duże portale. A gdybyście usłyszeli : spotkasz rudego w piątek u zbiegu ulicy Piłsudskiego i 3go maja, będzie źle mu z oczu patrzeć, wystrzegaj się go :) :) :) to czy spralibyście po gębie każdego napotkanego rudzielca w piątkowy dzień ? Wróżki są dobrymi psychologami. Ja nie mówię, że nie ma osób na prawdę posiadających zdolności paranormalne ale ja chcę być wolna.

Gość Roberttoo nowy
masz zle doswiadczenioa, ja nie uwazam, ze wrozka ma byc moja wyrocznia, na viversum rozmawiam z pewna od=sobą, która faktycznie jest profesjonalna i ma zalazki jasnowidzenia, ael ja nie polega tylko na tym. W tym wszystkim w mojej sytuacji chodzi o to, ze dziekim temu jakos sie podzwignalem z ciezkiej sytuacji i jeste juz coraz lepiej.

Gość Jestem jaka jestem i zmienna..
Powiem tak, ja korzystam rzadko, bo rzadko z porad wróżki z viversum, po piewrwsze pomaga mi to na dana chwilę, po drugie nie wydaję fortuny, mam ciagle od niej darmowe minuty, po trzecie, jest naprawdę moja podporą w chwili zwątpienia. Jest mi bardzo pomocna i jestem zadowolona, że mogę na nią liczyc.

Gość Kozakiewicz Gocha
włąsnie jetsem po tej rozmowie, hmmmm byłam sceptyczna, ale mile się rozczarowalam:-))))))))))))

Gość jestem ideałem
Kogo wybrać do tej rozmowy gratis??????

Gość justa 00
////////////a mi sie coś rozłączyło.............................

zadzwon do biura i przywróvcą Ci tę rozmowe, moja koleżanka tez miała przerwaną rozmowę gratis i szybko jej została przywrócona..

Gość świnka chudzinkaaa555
a jaką wróżkę braliście?wróżył ktoś u dobrej wróżkiKrystyny,coś się wam sprawdziło

Gość justa 00
udało się:-))))) hurrra, ale jestem happy.... naprawdę prawdziwa wrózka i z kart tarota rozkładała, a wrózba naprawdę pozytywna, a miałam takie wątpliwości......

No widzisz:-) co do dobrej wróżki, to nie mam zdania, nie korzystałam z jej usług, ale ogólnie, robi chyba dobre wrażenie.

Gość moja znajoma wrozyla
u wrozki krystyny i mowi, ze jej sie sprawdzilo, ja sama wrozylam u satis i tezmi sie sprawdzilo.

Gość play pallll
a ja miałam rozowę z dobra wrożka, i mi nie podpasowała, za to pozniej rozmawialam z pawlem therionem i wszystko mi sie zgadzalo z przeszlosci, a czy sie sprawdzi, czas pokaze:-)

Gość Jacieeeeeee;-)
Masakra, tyle sie dowiedziałam, że szok!!!!!! Jestem w szoku, rranyyyy!!!!!

Gość Qrcze39
stara,a glupia, zadzwonili do mnie i wcale nie chcialam jednak wrozby, po co mi to bylo:-(

Gość taka jedna co ma swoje zdanie
Moim skromnym zdanie, należy wziąc życie w swoje WŁasne ręce, a nie uzależniać jakiekolwiek decyzje od tego co powie wróżka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Efa977
To prawda, fakt, ale weź pod uwagę, że karty tarota czasem naprawdę mogą pomóc, tylko wrózka musi być naprawde mądra i posiadać dar czytania tych kart, naprawdę, czasem tarot, może być drobnym drogowskazem.....

Gość taka jedna co ma swoje zdanie
eeeeeeee tam, dla mnie to bzdura ot i tyle.

Gość Asica_ asica
Wcale nie jest to bzdura, mi wróżka naprawdę pomogła i jestem jej bardzo wdzięczna. Miałam kłopoty rozmowa przez telefon bardzo mnie podbudowała i pozwoliła zdystansowac się do swoich problemów. nie uzależniłam się od wróżki, wręcz przeciwnie, teraz już potrafię sobie sama poradzić:-)

Gość divix
bzduraaaaa powiadasz ?????? dziwne więc, że ja usłyszałam od wróżki dokładnie to jak będzie. jakiś czas temu chyba z 1.5 roku będzie jak po raz pierwszy rozmawiałam z wróżką na viversum i powiedziałam mi co mnie czeka w najbliższym roku. Były to wiadomości bardzo pozytywne - pomyślałam bzdura!!!!! Dotychczas moje życie nie było usłane różami. Po upływie około pół roku zaczęłam widzieć światełko w tunelu. Zdobyłam dobrze płatna pracę i zaczęło się układać!!! Wróżka miała rację!!!!

Gość Wróżka na viversum
Znalazłam bardzo dobrą wróżkę na viversum....umie niezwykle dobrze doradzić, nie obiecuje cudów, ale pomaga niezwykle w trudnych sytuacjach życiowych. Zapomniałabym dodać, że to Dobra Wróżka Krystyna. Polecam