Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fdghdhg

Lustrzanki dla lansu!

Polecane posty

Gość fdghdhg

Zaobserwowaliście takie ciekawe zjawisko? głownie małolaty paradujące dumnie z lustrzankami (najczęściej Nikony lub Sony), pstrykające foty a potem jęczące, "czemu ten aparat robi takie brzydkie zdjęcia"?:classic_cool:

Gość Pandorum Banandolum
he he , właśnie właśnie ,teraz każdy artysta :classic_cool: [ale nikony najlepsze:classic_cool: a sony gówno festyn:classic_cool:] :P

Gość no wiecie myslą
że jesli kupią lustrzankę to ona sam bedzie robic super foty. naogladaja sie na portalach fajnych zdjęc profesjonalistów to mysla, ze i one za pomocą odpowiedniego sprzetu takei foty bedą robic. a tu pozostaje tylko pstrykanie fot na n-k lub fotkę i to lustrzanką do lustra:D

Gość Sądzę ze pewnie
z 90% posiadaczy lustrzanek nie wykorzystuje/nie potrafi wykorzystac jej możliwosci.

Gość ja robię druchem
Dlaczego ten pędzel maluje takie brzydkie obrazy??? 😭 😡

Gość Pandorum Banandolum
lustrzanką do lujstra w odbycie lustra :classic_cool:

Gość a powiedzcie mijak
wystawiam duzo ciuchow na allegro to przydalaby mi sie lustrzanka, prawda ? jaka mozecie polecic do takich celow ?

Gość dlatego mam malpke
nie chce mi ustawiac godzine odpowiednich ustawien w lustrzance by wyszlo mi piekne zdjecie :P Dla amatora przyzwyczajonego do klikania w przycisk zrob zdjecie moze to byc niemilym zaskoczeniem :P

Gość lustrzanka do allegro
no chyba zartujesz, wiekszosc sprzedawcow uzywa najzwyklejszych kompaktow, zwanych potocznie malpkami :D

Gość ja robię druchem
Najpierw uzasadnij mi DLACZEGO myślisz, że do zrobienia fot sprzedawanych ciuchów w necie potrzebujesz lustrzanki??? a i jeszcze co to jest lustrzanka wg ciebie?

Gość Pandorum Banandolum
no nie wiem nie wiem , jak sporo tych ciuchów to i nikon d3 może nie poradzić se :classic_cool:

Gość a powiedzcie mijak
Ale nie chodzi mi jakies zdjęcia robione na dywanie czy na panelach, zamierzam otworzyć dzialanosc i sklep m. in. na Allegro. Obecnie posiadam aparat cyfrowy Samsunga S1050

Gość popllklk
tu nie chodzi nawet o to, czy mają jakąś lustrzankę-srankę itd. ale ogólnie nie wiem po kiego chooja rodzice kupują gów.niarzom drogie cyfrówki za kilka tysiaków, a dziecko sie podnieca i wstawia mnóstwo fot głównie na nk bo z 'profesjonalnego aparaciku' i po kiego im taki drogi sprzęt ja się pytam? albo jeszcze bardziej rozwala mnie to, że teraz każdy 'interesuje' się fotografią haha a ich 'interesowanie' sie fotografia polega na cykaniu fot z drogich aparacików i obrabianiu je w foto szopach różnego rodzaju haha co za głupie dzieci, z roku na rok coraz bardziej głupsze :O

Gość kjlffdkjldfskjl
ja sie kompletnie nie znam na robieniu zdjec :P

Gość Ja dostalam od kuzynki
Teraz każdy interesuje się fotografią oraz tańcem, nie wiecie ?

Gość grunt to lans
to nic, ze robią fotki lustrzanką tak samo jak wczesniej kompaktami...liczy sie, że jest lustro :classic_cool:

Gość najlepsze są dialogi
w sklepach elektronicznych. gdy przychodzą ludzie nie mający pojecia o lustrzankach, po prostu chcąc kupic taką. Sprzedawcy takim potrafia wszystko wcisnąć:D

Gość przeciez do zdjec na allegro
ludzie uzywaja glownie "małpek"

Gość w sumie taniej wyszloby
kupic atrapę lustrzanki i dumnie lansowac sie po ulicach z lustrem na wypiętej piersi:classic_cool:

Gość Jak dla mnie lustrzanki Sony
idealnie pasują do adidasków i 20-letnich BMW...pełen wypas:classic_cool:

Gość rozmowa ze sklepu...
przychodzi para, chcą (a raczej dziewczyna) kupić lustrzankę. sprzedawca pokazuje kilka - panienka wskazuje na jeden i pyta - czy ten ma możliwosc nagrywania filmów? :D

Gość i z czego sie śmiejesz
są lustrzanki, które kręcą dobrej jakości filmy full HD. Więc taka lustrzanka jest jakby aparatem i kamerą w jednym. Sama kamera full HD (tzn. sensowna a nie zabawka) to wydatek rzędu 1500 zł

Gość co sie dziwita
przeciez ostatnio fotografowanie to hobby narodowe :P

Gość Pandorum Banandolum
lustereczko powiedz przecie ... kto jest najpiękniejszy ? :P

Gość i ten boom
na fotoblogi w necie

Gość wszyscy jestesmy
fotografami, chciałoby sie rzec :classic_cool:

lustrzanka - tych co znają się na obsłudze nie stać na nią , a ci co ja maja zazwyczaj nie wiedzą jak ją obsługiwać

Gość moja kumpela
robi ładniejsze zdjęcia zwykłą cyfrówką niż te małolaty lustrzanką, bo nie chodzi o sprzęt ale o umiejętności

Gość popllklk
tu nie chodzi nawet o to, czy mają jakąś lustrzankę-srankę itd. ale ogólnie nie wiem po kiego chooja rodzice kupują gów.niarzom drogie cyfrówki za kilka tysiaków, a dziecko sie podnieca i wstawia mnóstwo fot głównie na nk bo z 'profesjonalnego aparaciku' i po kiego im taki drogi sprzęt ja się pytam? albo jeszcze bardziej rozwala mnie to, że teraz każdy 'interesuje' się fotografią haha a ich 'interesowanie' sie fotografia polega na cykaniu fot z drogich aparacików i obrabianiu je w foto szopach różnego rodzaju haha co za głupie dzieci, z roku na rok coraz bardziej głupsze :O