Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

przerwa miedzy palcami 90

czy oni sa normalni?

Polecane posty

Gość co to będzie co to będzie :o
jak mówisz na rodziców ? :o starzy:o

Gość no i bardzo dobrze
chcesz neta - zapracuj sobie na niego!

głupiejesz od tego komputra! byś się wzieła do roboty, nawet pod latarnię poszła nie tak bezproduktywnie czas marnotrawisz!

bez komputera można iść pobiegać, pospacerować, poczytać, wybrać się na jakąś wystawę... ostatnio szwendając się po Warszawie jednego dnia zrobiłem na piechotę ponad 20 km :D

Gość no nieeeeeeee....
Chyba od roku nie zaglądałam na kafe,tak mi gęba przerwy ją obrzydziła,a ona tu dalej.Sp...debilko!

Podejrzewam, że oprócz gapienia się w monitor, nic innego nie robisz:o A "starzy", jak ich zręcznie określasz, zwyczajnie się martwią. Podejrzewam też, że przez internet zaniedbujesz inne, ważniejsze, sprawy.

Gość komputr to twooy vrook
:)

Gość griiiinn
przerwa masz internet z neo?

Dziewczyno ile Ty masz lat?? 20?? Powiem Ci, że ja osobiście bez internetu czuję się super. Jak pojadę do domu (studiuję w innym mieście) to nie biorę ze sobą mojego komputera a z innych w domu nie korzystam bo nie odczuwam takiej potrzeby. No chyba, że muszę się czegoś dowiedzieć, albo zrobić jakiś referat. Dla mnie świat bez internetu jest o wiele lepszy. Wychowałam się w normalnym świecie, w którym dzieci bawiły się na podwórku a nie siedziały przed kompami. Powiem więcej- w przyszłości baardzo ograniczę internet moim dzieciom. Bo to tylko ogłupia. A na studiach wchodzę czasami tu z nudów. Ale jak mam wolne i gdzieś mam wyjść albo ktoś do mnie przychodzi to czuję się o wiele lepiej niż miałabym siedzieć bez sensu przed komputerem.

Gość To się robi tak kupujesz
Starter Tak Taka. I tam masz coś takiego jak internet 100 Mb. To bardzo mało. Ale po przekroczeniu tego limitu nie naliczają nic tylko zmniejszają szybkość. Czyli za 9 zł miesięcznie masz stały nielimitowany dostęp do internetu przez telefon hehe, Potrzebny będzie w miarę współczesny telefon który może służyć jako modem plus do tego kabel usb i problem rozwiązany :-)

Gość niecierpekkk
a ja bym chcial aby nadszedl dzien kiedy by padly wszystkie kompy domowe

Gość aloa
przerwa powiedz co Ci się w takim razie chce? Tylko komputer Cie interesuje?Czym ,oprócz siedzenia przed nim się zajmujesz? Mówisz mogłabym,ale........mi się nie chce.Gdyby tak przyszło Ci do głowy-mogłabym posiedzieć na kafe,ale mi się nie chce.Tego Ci życzę:)

Ej, moja mama ma tak samo :/ Wkurzające to jest na maxa zwłaszcza, że nie siedzę non-stop przed kompem, wychodze do ludzi itp, chodze na imprezy, na dwór :/