Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdfhfjkshfjksdhfkl

studiujuacych prosze o rade

Polecane posty

Gość sdfhfjkshfjksdhfkl

jakie studia beda lepsze: ekonomia na uniwerytecie lodzkim czy moze bardziej techniczny kierunke: geodezja, tranport? czy dam sobie rade na politechnice jesli jestem raczej srednia z matmy;/ czy nie zalujecie swoich decyzji? doradzcie prodze, bo nie wiem co robic

Gość gsgsggsjhaajjaja
ja skonczyłam geodezje na pw. uwazam ze studia techniczne sa lepsze od ekeonimicznych ale zalezy co chcesz w zyciu robic.

Gość sdfhfjkshfjksdhfkl
nie mialas problemu ze znalezieniem pracy?

Gość
mysle że studia techniczne sa zdecydowanie lepsze od ekonomicznych. zeby skonczyc techniczne trzeba miec troche oleju w glowie. a ekonomiczne teraz moze skonczyc kazdy bo sa prywatne szkoły takie np jak ksW w krakowie

Ja też uważam, że lepiej iść na studia techniczne i mieć tytuł inżyniera niż na ekonomię (kierunek bardzo oblegany, zresztą kończy go sporo osób) na średniej rangi uczelnię... Ja studiuję zupełnie coś innego;) To moje powołanie więc nie żałuje.

Gość dgdgsdgsdg
z matemtyka nie pownnas miec wiekszych problemow

ekonomia to lajt opieprzają się równo, a ja zapie** teraz na kierunku technicznym żeby mieć ten tytuł inżyniera, a teraz na rynku pracy różnie ale lepiej wybierać kierunki techniczne

Gość gsgsggsjhaajjaja
nie miałam problemów z praca, pracuje w gisie.

Gość Ja jestem dziewczyną i
studiuję budownictwo na Polibudzie. Ekonomicznych studiow raczej Ci nie polecam, mam 3 psiapsioly na ekonomii i tak, jak pisza poprzednicy mają lajt i wiele osob konczy.