Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość boli mnie głowaaaaaaaa

Co mi się stało ???????????????????????????????????????????????????????????

Polecane posty

Noc z środy na piątek była prawie nieprzespana. Poszedłem spać ok. 1.30 , później chyba o 4 lub 5 się obudziłem i nie mogłem zasnąć. Chyba zdrzemnąłem się o 7 na 30 minut i wstałem. Niewyspany chodziłem cały dzień. Przesiedziałem cały czas przed kompem , zamykały mi się oczy ale jakoś nie poszedłem spać. No i tak siedziałem znudzony cały dzień aż do 1 w nocy. Dziś z rana znowu się obudziłem ok. 5 ale po chwili usnąłem. Wstałem o 7. No i teraz strasznie mi się kręci w głowie , jak rytmicznie nią poruszę to mam odruchy wymiotne. Nie jadłem jeszcze nic , tylko piłem wodę i wodę z miodem. To z osłabienia tak ??? Aha ... mam ochotę spać ale jak się kładę to tak jakby mi się trochę kręciło w głowie a jak otworzę oczy to znowu się kręcik w głowie jak nie wiem. No więc siedzę bo tak lepiej się czuję ale chętnie zdrzemnąłbym się :( Co robić i dlaczego tak jest ???? Mam 25 lat i raczej nigdy tak nie miałem. Może pogoda ?? Nie sądzę że te dwie nieprzespane noce mogłyby aż tak zadziałać tym bardziej że spałem pewnie po jakieś 5 godzin. Pomocy

to niewyspanie a raczej zmiana godzin w których spałeś bo organizm masz pewnie do tego nie przyzwyczajony

Gość buahahahahahhahahahahahahaha
walnij sobie jakiegos plussssza z magnezem albo multiwitamine..najlepiej podwójna dawke..i idz spac....

Gość śniąca o kocie
to może być coś poważnego z tego co opisujesz. idz do lekarza, bo z niewyspania nie ma się odruchów wymiotnych itp

No własnie ja takie odruchy wymiotne mam i kręci mi się w głowie

Gość mixpix3
a mozesz przygiac głowe tak zeby broda dotknac mostka???