Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ma bogatego faceta

Mój facet jest bogaty

Polecane posty

Gość ma bogaego faceta
kto ma racje? 123 przyszedł tu i szczeka jak wsciekły pies, oprócz paru obelg nie napisał ani jednego sensownego zdania.

Gość Ja ją rozumiem.
Ale to i tak nie ladnie z jego strony ;/ gdyby mu zalezalo robil by wszysto co moze zebys czula sie przy nim jak najlepiej.

Gość teriallianna
jak ja byłam studentką a mój facet już pracował i bardzo dobrze zarabiał, to ja nie ukrywałam, że nie mam pieniędzy BO NIE MIAŁAM Pracowałam np całe wakacje w Holandi w polu żeby mieć na podstawowe potrzeby przez cały rok akademinki albo przed świętami na kasie w supermarkecie, żeby mieć na prezenty dla najbliższych mówiłam mu wprost-NIE MAM a on mnie wspierał nie- nie chodzi o to, że kupował mi fatałaszki itd, bo bym nie wzięła ale pomagał, a to jak przyszła pora na sesje i mega dużo kserówek trzeba było zrobić- pomógł mi-albo dołożył na kserówy albo mi w firmie zrobił ksero jak przyszedł czas na wakacje i zamiast wczasów planowałam Holandię i owoce (która to praca mi zabrała połowę zdrowia) to powiedział wprost-ja kochanie pracuję, Ty nie i nie masz pieniążków, ale nie możesz niszczyć zdrowia, znajdziesz lżejszą pracę tutaj-nie będziesz zapieprzać w polu, a wyjazd opłacam ja, bo jesteśmy razem i ja się cieszę, że możemy spędzić wczasy razem- i jest mi to obojętne czy to z Twojego czy z mojego portwela bo wszystko jest wspólne ja jak miałam czasem pieniądze to a to mu kupiłam drobiazg, a to zapłaciłam za knajpę-ale tylko na tyle było mnie stać (i to nie zawsze) i nigdy nie miałam zamiaru się tego wstydzić byłam wręcz dumna, że np pracuję ciężko, żeby mieć na te podstawowe rzeczy, że nie obijam się a to, że i tak żyłam skromnie to nie był dla mnie powód do wstydu poza tym byłam i jestem dumna z mojego faceta, że nie okazał się materialistą i samolubem i mnie wspierał ponadto jestem pewna, że nigdy tego nie nadużyłam i dlatego nie jest mi głupio notabene bierzemy niebawem ślub, ja już skończyłam studia i tak jak on dobrze zarabiam :)

Gość 35,21
ty się chwalisz czy skarżysz bo jakoś nie łapię??

Gość ma bogaego faceta
ja się żalę , nie chwalę pisałam na poczatku

Gość Ja ją rozumiem.
Nie chwali sie tylko mowi jakie jest zycie, jeden zrozumie jak jest ciezko przezyc od 1 do 1 a drugi Cie wysmieje i zostawi bo po co ma darmozjada utrzymywac czy chociaz pomagac.... nie znacie zycia dzieci

Gość ma bogaego faceta
powinnam inaczej nazwac temat cos w stylu "problem w związku - mezalians" to moze wiecej osób potraktowalo by go poważniej Moj się ze mnie nie wyśmiewa i nie wypomina mi , tylko on sobie nie zdaje sprawy jak większosc osób ciezko musi pracowac na swoje utrzymanie.