Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Doradzam 111

problem? pytanie? chetnie doradze

Polecane posty

Gość Doradzam 111

Witam jelsi ktos chce o cos zapytac lub boryka sie z jakims dylematem, chetnie poradze cos na tyle na ile moge. Pozdrawiam!!

Gość Doradzam 111
zmienic myslenie, brak biustu nie jest przeciwwskazaniem dla posiadania meza i dzieci a na powaznie, doradzic komus? prosze - nudzi mi sie w pracy :)

Gość szczorfa
facet jest dla mnie miły w życiu a pisząc do mnie traktuje mnie jak śmiecia i sprawia ból gdzie jest jego prawdziwa osobowość ? :(

Gość Doradzam 111
N__czytala juz Twoj wpis o tym torbielu, wydaje mi sie ze mozesz bo to kwestia wewnetrzna i od lekkie nagrzania nie powinno Ci sie nic stac. Nie chce jednak mowic na 100% bo nie jestem lekarzem, zadzwon do swojego ginekologa zeby sie upewnic (lub do przychodni) Poza tym zdecydowanie odradzam solarium - niszczy skore i jest niebezpieczne.. szybciej sie zastarzejesz.. takze z umiarem!! Sz__ w kazdym zwiazku ludzie musza sie szanowac, bardzo dziwi mnie fakt, ze zachowuje sie inaczej w pisaniu do Ciebie. Musisz sie szanowac i zdecydowanie okreslic swoje stanowisko - ze Ci to nie odpowiada!!! Nie znam szczegolow, co to znaczy ze zle sie odnosi, wulgaryzmy? Czy chodzi o zwykle maile?

Gość szczorfa
gdy sie spotkamy mówi miłe rzeczy, docenia, czuję sie cudownie a w mailach mi dogryza, upokarza, gardzi mną , nie używa wulgaryzmów, jest dużo sugestii i wykrzykników a jak proszę o wyjaśnienie i sie spotykamy to jest skrępowany, nieśmiały i sie głupio uśmiecha nie rozumiem nic :(

Gość Doradzam 111
Szcz__ mysle wiec ze ma jakis problem, ktory istnieje a on nie potrafi go nazwac. Zly stosunek nigdy nie wynika z niczego - zawsze ma jakis powod. Wielu mezczynz ma problem z nazywaniem swoich emocji , mysle ze to moze tez dotyczyc Twojego. Pozornie wszystko jest dobrze, a jednak patrzac uwazniejze jest niewychowanym hamem, ale nie sadze skoro mowisz, ze w normalnej rozmowie jeste sadze skoro mowisz, ze w normalnej rozmowie jest mily. Pogadaj z nim o tym, i sama tez sie zastanow czemu tak moze byc, moze jest jakis cichy konflikt w powietrzu?....

Gość pytajnikozwierz
czy seks z szympansem w kurniku przy gapiących się kurach i lisach może być bardziej komfortowy po zapewnieniu specyficznej atmosfery świeczkami z tesco i wyłożeniem papierowymi ręcznikami ściółki żeby imitowały satynową pościel z Bagdadu?

Gość Nicea 111
P__ o ile Szympans rzeczywiscie wyczuje jakakolwiek satyne w takowych recznikach, to moze. Radze jednak urzyc do tego papieru toaletowago LAMBI! I UWAGA zeby sianko w kurniku nie zajelo sie od plomienia swiec..

Gość Doradzm 111
Nicea to moj inny nick takze to radzilam ja Doradzam :)

Gość zaintrygowanym jam
Czy golenie się pod pachami plastikową łyżeczką z zestawu mc donalds typu owocojogurt wymaga dodatkowej pielęgnacji przeciwpodrażnieniowej i czy łój muszki owocówki z pierwszego tłoczenia ma wystarczające właściwości aby temu zadaniu podołać? Czy ciężko taką muszkę zwabić dekoderem cyfry plus podłączonym do hulajnogi z auchan?

Gość Doradzam 111
gratuluje inwencji tworczej, widac tobie tez sie nudzi...

Gość Doradzam 111
dobra, wracam zatem do nadziewania piergów karmą chapi.

Gość Doradzam 111
Jesli jednak ktos by chcial jakiejs rady to mimo osobliwych wpisow tu - doradze na powaznie...