Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasieńka_ka

co dla 4 latki na prezent??

Polecane posty

Gość kasieńka_ka

doradźcie co moge kupić na prezent dla 4 latki na dzień dziecka to będzie dla chrześnicy a ja kompletnie nie wiem czym takie dzieci się bawią tym bardziej że dawno jej nie widziałam a może coś z ubranek?? tylko jaki może nosić rozmiar taka 4-latka??

hulajnogę? zalezy jaki ma charakter, jak aktywna to hulajnoga git (jezeli nie ma ) jak mala ksiezniczka to sukienke rózową dla ksiezniczki...

Gość kasieńka_ka
ups hulajnogę z tego co pamiętam to ma :-(

Moja ma skończone 3 latka i ucieszyłaby się z jakiegoś domku dla lalek, albo domku dla piesków pet shop, wyspy polly pocket i innych takich. Ale faktycznie zależy od charakteru dziecka i zainteresowań bo moja córa hulajnogi i rowerka nie trawi.

ubranek bym moze nie ryzykowala, szczegolnie ze sama napisalas ze jakis czas jej nie widzialas... a moze jakis wypasiony zestaw do kolorowania?

to co moją jeszcze bawi to: klocki lego puzzle zestaw plasteliny książeczki z bajkami ja swojej kupiłam taką toaletkę http://www.allegro.pl/item1045563587_piekna_toaletka_berlo_krzeselko_akcesoria_mp3.html bo ostatnio ma fizia na punkcie malowania się błyszczykiem i czesania włosów ma swoje perfumy ( w biedronce 14,99 z disneya- też fajny upominek) setki spineczek, opasek itd wiec myślę ze się ucieszy. a prócz tego dostanie jeszcze spinki i gumki i książkę o Kubusiu Puchatku.

Gość jest cieplo nic jej nie bedzie
a dla 4ro latka?

Gość jest cieplo nic jej nie bedzie
oj w rolkach to by sie zabił:D reszte ma nie ma rowerka ale to na urodziny planuje kupic jest fanem thomasa ale tu tez ma mase gadzetów

chlopcowi to bym sprawiła samochód sterowany pilotem, ale frajda i dla dziecika i tausia :P 2 w 1

a dla czterolatka to moze np.taki garaz pietrowy z resorakami.Teraz jest pelno swietnych zabawek.Coprawda moj maly ma dopiero dwa lata i trzy miesiace ale resoraki sa obowiazkowe.Ma mate z ulicami i wielki garaz pietrowy z miejscami parkingowymi i z winda.na samej gorze jest helikopter.tam jest myjnia samochodowa i stacja benzynowa heh pelen wypas.Samochody uwielbia.I jeszcze te auta cars disney z tej baki samochody.Jest tyle w sklepach,ze glowa boli.

Gość na dzien dziecka to raczej
symbolicznie i tylko od rodziców