Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukająca rady

byłaa dziewczyna męża mści sie..

Polecane posty

Gość szukająca rady

mam taki problem jesteśmy małżenstwem 4 lata, mój mąż zostawił "byłą dziewczynę " i orzenił sie ze mną, gdy sie rozstawali ona powiedziała, że jeszcze pożałuje tego, że ją zostawił i będzie sam chciał do niej wrócic, od roku jest męzatka ona- i po swoim ślubie zaczeła sie kontaktować z moim mężem, że bardzo teskni za nim, za wspólnymi chwilami spędzonymi razem itp, mój mąż nie mówił mi nic dopiero sie przyznał 2 dni temu, i że zaczął o niej mysleć (to jego słowa), nie wiem co robić.... Ona nie chce zostawić męża ale go kusi... poco to robi z zemsty.. ale co ja mogę robić w takim przypadku, zarzadałam zerwania kontaktu z nią, obiecał mi, ale skąd mam wierzyć ze to zrobił? co mogę zrobić jeszcze ? Myslałam zeby znależć kontakt do jej męz i o wszystkim powiedzieć, bo podejrzewam ze nic nie wie?, zawsze pisze czułe słówka wieczorami i w niedziele jak jestesmy z mężem sami,.. gdy prosiłam aby przekazał jej zeby nie pisałą o takich porach dnia - to mąz jej to przekazał a Ona i tak to robiłą.... co mam mysleć i robić.... Chce ratować nasze małżenstwo i niechce go zostawiac, chce dac mu szanse, bo uwazam ze ona sie msci kusi go a niechce z nim byc...

Gość szukająca rady
prosze o pomoc powiedzcie co mam robić, ???

Jak jest lojalny wzgledem Ciebie to zaufaj mu jak mowi ze zerwie z nia kontakt. Na Twoim miejscu chyba bym nie wytrzymala i przeszla sie do niej...

Gość fghfghfghfg
PROWOKACJA idz z tad

Gość szukająca rady
ale jak wczesniej dawalam dupy zajetej parze to niebylo problemu

Gość DemonnicznyKot188
Spotkaj sie z nia i wytlumacz jej recznie inaczej sie nie odpier*oli

Gość szukająca rady
zawsze szczery ...słownik nie jest najważniejszy w takiej chwili... Ona2222 a poco byś sie przeszła, ja z nia rozmawiał telefonicznie to sie wypiera wszystkiego, że ona nic nie chce od mojęgo męza, ale kilka smsów czytała wiec wiem ze kłamie szukajća rady nie dawałąm dupy zajętej parze byli ze sobą ale mój mąz nic jej nie obiecywała, zerwał znią i dopiero sie związał ze mną

a co ta dziewczyna winna?to twoj maz niech sie kontroluje,a nie wali ci teksty,ze zaczal o niej myslec.chyba mu na tobie nie zalezy,ze ci takie rzeczy mowi.moim zdaniem gdyby cie kochal i mu zalezalo,to by na starcie powiedzial jej "nara"i wogole by nie bylo tematu.mezusia sobie wez pod lupe,a nie ta dziewczyne

Przede wszystkim nie siedź cicho. Zrób szumek wokół sprawy. Na uroczystosci rodzinnej opowiedź żartem teściom o sprawie. Panience powiedz, że poinformujesz małzonka. Nie siedź biernie, trzęsac się ze strachu i zazdrości. Przejmij inicjatywę.

Gość szukająca rady
Teściowie wiedzą o wszystkim, i staneli po mojej stronie, chca sie spotakać z nią ale czy to coś da może bardziej z jej mężęm

Ona2222 a poco byś sie przeszła, ja z nia rozmawiał telefonicznie to sie wypiera wszystkiego, że ona nic nie chce od mojęgo męza, ale kilka smsów czytała wiec wiem ze kłamie Ja bym sie przeszla wytlumaczyć jej ręczni co o tym sądze. I nie obchodziloby mnie ze sie wypiera, skoro bym miala dowody. Złapalabym ja za kudły i do ziemi, wziela za smierdzace lapska i pazurkami o podloge o podloge. Jak ma tipsy to bym je polamala, a na koniec kopa w brzuch. Tylko nie za mocno, bo Cie oskarzy o pobicie:)

a co to da,ze sie z nia spotkaja,jak to twoj maz stanowi problem? twoj maz zwatpil w was...lepiej kup sexi ciuszki i odzyskaj sexualna uwage meza

zawsze szczery ...słownik nie jest najważniejszy w takiej chwili... w chwili zakladania prowokacji jest naprawde bardzo wazny

dziewczyny bedziecie bic jakies laski za kazdym razem jak sie napatocza?przeciez to on powinien byc wpatrzony i odrzucac takie flirciki.zle patrzycie na problem

...lepiej kup sexi ciuszki i odzyskaj sexualna uwage meza AAA to swoją drogą:)

No to poinformuj szanowną pania, że wraz z teściami zamierzacie się spotkać z nią i jej mężem i grzecznie poprosić o pozostawienie rodziny w spokoju.

Gość ghfhfghfgdsfsdf
na h.. zakladasz 2 tematy debilko

tak szczerze Ale to jest takie irytujące jak się jakas lala łasi i plącze kolo zajetego faceta. A wiadomo facet to facet.

ja bym z ta dziewczyna w ogole nie zaczynala tematu,bo nie ona jest problemem. temat to bym zaczela z mezusiem.postawila sprawe wprost-jestes jeszcze ze mna,czy nie?bo jak ze mna nie jestes w 100%,to jaki to ma sens?jak mozna wlasnej zonie powiedziec,ze mysli o innej kobiecie.co on sobie mysli,ze teraz kazdy bedzie go pocieszac,bo ta wredna ex go napada i zmusza do pisania smsów i myslenia o niej oohhh!jaka ona podla,a on biedny taki niewinny i trzeba go ratowac?on sie dobrze bawi patrzac jak ty walczysz w sprawie,ktora on powinien uciac.robi z ciebie jawnie idiotke. postaw sprawe na sotrzu noze,to zaraz zobaczysz,ze mysli tylko o tobie.gwarantuje na 100%

Mnie tam irytuja panienki kręcace się wokół mojego faceta :P

Gość A CO TO jest mirnik
jezeli facet ja totalnie oleje to jej sie znudzi predzej czy pozniej

Gość mastodont nieznany
w chwili zakladania prowokacji jest naprawde bardzo wazny a ty się dziś dobrze czujesz zs?

ostrzu noza ona22-opowiem ci pewna historie teraz,taki dobry przyklad.bylam na slubie brata,z jego pracy przyszla sliczna sekretarka,naprawde piekna kobieta,ja jej nie siegam stop.no i zaczela sie krecic kolo mojego faceta (dopiero potem widzialam na kasecie) i wyszlam raz na dwor,a tam ona,on i kierownik z ktorym przyszla,to podeszlam pogadac,nie wiedziali,ze to moj facet.od slowa do slowa to wyszlo i facet perfidnie sie go pyta "to kochasz ja?"i myslal zapewne,ze beda durne usmieszki i tyle,a moj facet z pieknym usmiechem powiedzial "tak,bardzo,ale rzadko to mowie,przepraszam",sekretarce szczeka opadla. i wlasnie o tym mowie,ty nie masz odpedzac zagrozenia,tylko on powinien byc tak wpatrzony,ze nawet nie zauwazy,ze jakas sie lasi.kazdemu zycze takiego faceta jak moj. dodam,ze mi rowniez zdarzaly sie propozycje wyjscia na kawe itd,ale ja odmawiam,bo jaki to ma sens? facet jest rozumnym czlowiekiem,jak ceni co ma,to nie odwala takich akcji.nie probujcie ich tlumaczyc-to tacy sami ludzie jak my. koniec wypowiedzi. dodam od siebie ,ze idac do niej osmieszysz sie-pkazesz,ze nawet wlasnego meza nie potrafisz utrzymac przy sobie.nie rob tego!

Gość szukająca rady
A CO TO jest mirnik podbnie myśle ale jak mam zając mojego męza żeby zaczą ja olewać, sexi ciuszki itp.

Gość tutaj chyba juz nic nie
mnie sie wydaje sie oni niedawno napatoczyli sie na siebie, mieli sex i dlatego ona sie odzywa znowu... wrocily jej dawne wspomnienia itd

faceci lubia gonic zajaczka..musisz byc "zwiewna",swieza,probuj nowe rzeczy w lozku,ciagle sie usmiechaj,gadaj bzdury i sie smiej.faceci to uwielbiaja..no i chwal go pod niebiosa:)

Gość szukająca rady
tak szczerze a co możesz mi doradzić oki nie isc do niej ( chyba masz racje ) tylko zajac sie mężem ale co dokładniej... mówisz bardzo rozsądnie prosze wypowiedz sie

tak szczerze Ty piszesz o rzeczach oczywistych. Tak powinno być i basta, bez zbednej dyskusji. Natomiast panienki bywaja upierdliwe i skoro autorka ma dyskonfort to powinna upierdliwośc ukrócić.