Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marta67893512354

Czy to objaw ciąży

Polecane posty

Gość Marta67893512354

Witam, współżyłam z moim chłopakiem i pekła gumka plemnikobójcza, niby nie miał wytrysku ale nie jesteśmy pewni. Po ok 12-14 godzinach zażyłam tabletkę "PO" Eclipse. Po tym miałam nudności. Miałam brązowy śluz, nastepnie swój normalny biały bolały mnie jajnki jak przed okresem dostalam okres ale jest troszke mniej obfity nie wiem czy to nie przez tą tabetke, a naczytałam sie różnych rzeczy. Kręci mi się w głowi i che mi się spać, zawsze jem dużo słodkiego ale teraz jakoś wiecej. Co to moze byc?

Myślę, ze nie jesteś w ciąży. JA kiedyś też wzięłam tabletkę escapelle po stosunku w ciagu 12h i tez po kilku dniach miałam takie objawy jak Ty. Ta wrażliwość na zapachy moze być lekko 'urojona", a ta tabletka to wielka dawka hormonów i po niej tak możesz się czuć

to przez tabletkę. Ale z tego co wiem (czytałam w ulotce), że jeśli tabletka nie powstrzyma plemników i dojdzie do zapłodnienia to pomaga w rozwoju ciąży nie szkodzi. Tabletka po jest po to, żeby nie dopuścić do zapłodnienia, a jak będzie za późno to będzie ciąża. Ale wcześnie wziełaś to pewnie przez tą tabletkę. Też tak miałam :)