Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość silvi

chlopak mulzumanin

Polecane posty

Gość silvi

Czesc Wam. Rok temu poznalam Chlopaka z Maroko,z miasta Safi,pytalam sie Jego jak to jest z Jego Religia i Kultura,i np. co bym musiala robic,jakbym z Nim sie zwiazala! Wiec Moje Drogie,On wyznaje Islam,powiedzial mi tak: Alkoholu niemoglabym pic,oczywiscie miesa swinskiego juz bym niemogla jesc,bez Jego pozwolenia niemoglabym wychodzic z Domu,powiedzial mi ze Mezczyzni zazwyczaj Osobno rozmawiaja,a Kobiety Osobno! i co do ubran,to tez mi powiedzial,ze,np.,jakby przyszedl Jego Kolega do Naszego Domu,ja bym musiala miec odpowiednie ubrania! Pewnie Swiat tez by mi juz niepozwolil obchodzic,no a co do zawieszenia Obrazu w Domu,o tym nie ma mowy!!! A w przyszlosci jakbysmy mieli Dziecko,Corke,to by musiala tez Wyjsc za Maz za Mulzumanina! Zrezygnowalam,nie to nie dla mnie,to jest jak wiezienie dla Kobiety! On moze sobie robic wszystko,bo On jest Mezczyzna!!! Ooo NIE! A Wy Co o Tym Myslicie??? Pozdrawiam

Gość kiok
Muzumalnin moze byc tylko z muzulmanka ktora od urodzenia oglada taki model "rodziny" i dla niej to normalka. Dla bialek kobiety to tylko wiezienie i upokorzenie.

Gość zona mojego meza
hahaha zal tak zes mu sie spodobala, ze cie specjalnie zgasil juz na poczatku buahahahaha

Gość
dopiero teraz sie o tym dowiedziałas?

Gość zona mojego meza
a ty kiok nie pierdol bo ja mam meza muzulmanina 10 lat +5 przed slubem i samej by ci slinka ciekla za takim idealem. nara pustaki :D :D

Gość nie powiedział ci tego co jest
tabu, wszyscy o tym wiedzą, a nikt głośno nie mówi. Nie powiedział ci o konieczności usunięcia łechtaczki, abyś nie miała orgazmu, a co zatym idzie ochoty na seks z innymi.

Gość zona mojego meza
buhahahahahahahahahaha

co za tak nerwowo śmiejesz, już ci wyciął i jeszcze masz ulgę....żono nieszczęsna....

Gość zona mojego meza
a Maxsio sie z ta glupota nie unosc bo wlasnie robie doktorat w Londynie;) nie mierz wszystka miara swoich siostr :D

Gość zona mojego meza
smieje sie z ciebie szara matko polko z banda glupich szrych dziecikow :D

Gość asdsm
zona mojego meza a Maxsio sie z ta glupota nie unosc bo wlasnie robie doktorat w Londynie nie mierz wszystka miara swoich siostr 💤

jak ty robisz doktorat, to ja jestem Fidel Castro, robisz ale ze strachu w gacie.......

"zona mojego meza a Maxsio sie z ta glupota nie unosc bo wlasnie robie doktorat w Londynie nie mierz wszystka miara swoich siostr " Widać obcowanie z muzułmanami szkodzi na mózg:P.

"smieje sie z ciebie szara matko polko z banda glupich szrych dziecikow " no i cos myslisz,ze jej dojebvalas ta matka polka??Wolimy byc matkami polkami niz matkami muzulumankami:P rasistka nie jestem ale na islam bede narzekac i juz.jak widze te baby z pozakrywanymi gebami to mnie krew zalewa poprostu.Upal trzydziesci stopni pot po dupie splywa,a ona owinieta ta czarna szmata od czubka glowy po kostki.Dlaczego stop nie chowaja?Przeciez fetyszysci to niektorzy mezczyzni i moga walic konia na widok zgrabnej stopki.To jest kpina ta cala religia.ja jestem ateistka ale takiej religii jak islam nie wyznawalabym nawet jakby mnie batem zmuszali.A fuuuuuuuuuuuu

dyskusja w tv arabskiej, o dobroczynnym wycięciu łechtaczki kobiecie. Wielki uczony mułła udowadnia, że kobieta bez łechtaczki, jest o wiele spokojniesza, nie szaleje i posłusznie robi co jej mąż każe. Barbarzyństwo..

jest po prostu ''dobrym'' muzulmaninem jesli tego wszystkiego przestrzega i dobrze ze o tym powiedzial na poczatku bo potem mogloby byc rozczerowanie gdybys sie zaangazowala warto znac wszystkie zasady zanim sie z kims takim zwiaze i duzo zalezy od tego na kogo sie trafi sama jestem z muzulmaninem :)

" nie powiedział ci tego co jest dyskusja w tv arabskiej, o dobroczynnym wycięciu łechtaczki kobiecie. Wielki uczony mułła udowadnia, że kobieta bez łechtaczki, jest o wiele spokojniesza, nie szaleje i posłusznie robi co jej mąż każe. Barbarzyństwo.. " A mułła bez fitu nim nie zgwałci więc mułła powinsobie go odciać dając innym muzułmanom przykład:classic_cool:.

zapomniaalm dodac,ze jedna muzulumaninka pracowala z moja kolezanka.Zdradzala swojego meza muzulumanina.Pewnego dnia nie przyszla do pracy.Pozniej okazalo sie,ze ja maz zatlukl jak scierwo na smierc w domu.Wiec mi nie pierdol,ze to jacys gentelmeni sa.nastepna kolezanka pracuje w restauracji nalezacej do polfrancuza-polmuzulumanina i jak przychodzi sobota to jego narzeczona wszystkim sie zajmuje.On tylko chodzi i pachnie i romawia z klientami,ktorych jest naprawde duzo i kazdemu trzeba pod nos postawic talerz(regularnie co dziesiec min az do rana:/ ) a jak cos zle zrobi to drze na nia morde przy wszystkich jak na swoja sluzaca.

dobrym muzułmaninem, to on będzie wtedy, jak będzie wąchał kwiaty od korzonków.....

zabił ją bo mu na to pozwala religia, tzn islam

oglądałem wiele razy na tv satelitarnym , telewizje arabskie, i te kobiety opatulone po same czubki głów w różne szmaty. Nie potrafię zrozumieć, jak taka muzułmańska kobieta spełnia się jako kobieta. Jakie one muszą cierpieć katusze, bez możliwości, wystrojenia się , pokazania, że jest się ładniejszą od innych....nie pojmę tego za nic w świecie. Myślę, że kobiety muzułmańskie z depresją są za pan brat......