Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xxxxxona

jak z nim zerwać??

Polecane posty

Gość xxxxxona

hej! blagam Was o rade... chodze z chlopakiem pol roku i chce z nim zerwac. tylko ze nie moge bo on ma slaba strasznie psychike jak sie teraz dowiedzialam;/ gdy tydzien temu powiedzialam mu ze to koniec przyjechal do mojej mamy i plakal ze go chce zostawic, ze sobie cos zrobi itp... Blagam powiedzcie co mam zrobic abu mu to powiedziec i w delikatny sposob to przjsc?? prosze o pomoc i z gory dziekuje :*

Gość Kika00
Na samym początku zapytaj sie czy Cie kocha - jeśli powioe ze tak to tocz dalej.. Powiedz,że jesli sie kogoś kocha to zalezy mu na szczesciu drugiej osoby..Więc Ty będziesz szczęśliwa jeśli by uszanował to,że nie chcesz z nim juz być...wiec jesli tego nie uszanuje to znaczy ze to wcale nie jest prawdziwe uczucie..Powiedz mu,że chyba nie chce,żebyś była z nim na siłe.. Może sobie to przemysli...napewno go to zaboli ale dasz mu coś do myślenia:) Pozdrawiam:)

Gość
to niech mu Twoja mama to uświadomi, ze to koniec

Gość Lidiaaa
To po co robiłas mu nadzieje ale z ciebie pusta lala.

Gość xxxxxona
dzieku za rady ;* a co do mojej mamy to jej samej bylo glupio tego sluchac;/ powiedziala mi zebym albo to zakonczyla raz na zawsze albo byla z nim powaznie. on ma 25 lat a ja 19 wiec to nie jest juz takie proste;/ ja sobie jeszcze kogos kogo pokocham moze znajde ale on... z tego co mowil jestem pierwsza taka jego miloscia.. najbardziej sie boje tego ze sobie cos moze zrobic ;/

znalazłaś sobie drugą babę,to facet bez jaj i w dodatku beksa-ja bym powiedziała prosto z mostu,on cię tylko straszy że sobie coś zrobi,jest za miękki żeby z sobą skończyć-chcesz z nim być z litości?

Gość xxxxxona
no wlasnie nie chce.

Gość xxxxxona
ok dzieki wielkie wszystkim za porady :*:* :)

dziewczyno po prostu mu powiedz że już nic do niego nie czujesz. minęło zauroczenie , nie zmieniło się w miłość - on sobie nic nie zrobi bo nie będzie miał na to odwagi a po drugie ty chcesz być z facetem czy niańką dla faceta?