Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mycie rak to moj problem

Problem z myciem rąk

Polecane posty

Teraz już mniej, ale jeszcze do niedawna bezprzerwy myłem ręce. Trochę jest to wkurzające a nie chcę iść do lekarza ani zażywać jakiś lekarstw. Może powinienem kilka dni nie myć rąk w ogóle to trochę mi przejdzie? Bo jak zacznę myć to nie mogę przestać. Tylko byłby problem z załatwianiem się bo jak tylko idę wysikać się to muszę 25 razy umyć ręce mydłem, już z tego wszystkiego nie dotykam nawet penisa a i tak muszę dalej myć. Co możecie mi poradzić? Może faktycznie jakoś się przemóc i nie myć rąk?

Co ty sam siebie się brzydzisz czy jak?:D rozumiem myć ręce po siusiu etc ale bez przesady. Masz nerwice natręctw:P a masz partnerke,czy coś? Jej też każesz tak myć?

Gość x x x
ty idź lepiej do psychologa, bo to już jakaś nerwica natręctw, sam tego nie wyleczysz 🖐️

No jak na razie to mieszkam sam. Wiem że to głupie no ale... To może spróbować nie myć tych rąk? Chociaż raz i jakoś się przemóc żeby nie lecieć do łazienki i myć?

Gość ttamie
to jest zaburzenie obsesyjno-kompulsywne, dopóki nie czujesz jakiegoś niepokoju związanego z brudnymi rękami czy zewnętrznego przymusu, który każe Ci te ręce umyć to silną wolą możesz poradzić sobie z tym sam. ja też myłam łapy po 30 razy, w końcu się wkurwiłam, powiedziałam sobie: nie! i przestałam. za to mój facet świrował kiedy nie umył rąk, wpadał w histerię, myślał tylko o tym, że ma brudne ręce, w końcu wylądował na kanapie u psychologa :P także jak jeszcze nie świrujesz to lepiej postanów sobie coś i się tego trzymaj, powodzenia 🖐️

Gość ttamie
wewnętrznego przymusu znaczy się 🖐️

Tylko najtrudniej będzie wytrzymać jak pójdę do łazienki za potrzebą. Ale może jakoś raz wytrzymam wysikanie się bez mycia rąk. Zobaczę jak będę to znosił.