Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość i co mam zrobic..doradz mi no.

W tym roku na Lednice w stroju na biało, a ja mam miec okres, co robic?

Polecane posty

Gość o czym wy w ogóle gadacie
szcególnie ty głupia babo

Gość ej wezcie najpierw pomyslcie
za te wypowiedzi na pewno nie pojdziecie do nieba...

Gość copernik
jak sobie pomyśle że w niebie same mohery będą to nie wiem czy mam ochote sie tam w ogóle znaleźć :P

Gość copernik
ja też na podpaski mówie pielucha choćby i miała ćwierć milimetra to zawsze dla mnie będzie pielucha

Gość ...........oj............
"a wkladanie tamponu do srodka i wywalanie go do kibla nie" mnie za to obrzydza zatkany kibel i pływający w nim zużyty tampon:O Rzyg jak cholera:O

Gość kleleew
mnie za to obrzydza zakrwawiony tampon w środku, poza tym z tego co wyczytałam to wciąż trwają dyskusje nad tym czy to, że wydzielina nie wychodzi na zewnątrz a zostaje przez jakiś czas w środku jest zdrowe, niektórzy uważają, ze nie

Gość opopopopop
bazienka ależ ty 'mądra' różnica jest taka że klocek sie rozpuszcza, a tampon pęcznieje i może zapchać kibel, wogóle to chyba powinno być jasne, ża tamponow, podpasek ani wkladek nie wyrzuca sie do kibla, a pozniej zawsze publiczne kible zapchane przez glupie laski, które nie wiedza ze takie rzeczy wyrzuca się do kosza :O

Gość jak nie ma kosza
to sie zawija w jakiś papier albo chusteczke i wyrzuca do kosza, idąc twoim tokiem myślenia to skoro nie ma kosza można nawet podpaskę wrzucić do klopa :O i właśnie przez takie bazienki toalety się zapychają

Gość zadzwoń pewno cię zapyli
autorko, będzie na ciebie filował jeden taki, co chce porządną dziewczynę zapoznać, na poruchanko

dziekuje za odpowiedzi, jednak wywiazała sie dyskusja na temat koscoła a nie o to mi chodziło pytam o rady, co ubieracie dziewczyny na lednice, ciemne spodnie czy całe na biało bedziecie jak było w ubiegłym roku, było duzo toalet? 2 lata temu było ich pod dostatkiem bez kolejek a 4 lata temu kolejki na maxa, a jak bylo w zeszłym roku?

jedziemy na lednice

Gość kto jeszcze na lednice?
kto jeszcze na lednice?

Gość Lansh
Ej kurde mam 15 lat .. tamponów używam od 14 roku życia wiec sorry ale tampony to nie grzech, ani nie przebijają błony dziewiczej ( przynajmniej kiedy masz okres ) błona dziewicza jest wtedy giętka ..