Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

urzekajacakafeterianka

Tragedia goni tragedię...:(

Polecane posty

Dzis byłam na pogrzebie dobrego kolegi..powiesił się, nikt nie wie dlaczego. Przezyłam to bardzo Po powrocie do domu dzwoni do mnie kuzyn, a jego wiadomosc to, ze mój wujek (ojciec chrzestny) się powiesil... to juz 2 brat mojej mamy, które nie zyje.. Jestem załamana, niechce mi się pic, jesc nawet rozmawiac z bliskimi.. problem jednak tkwi w mojej mamie, od zawsze ma chore serce i ciągle ma dusznosci, nie raz jak do niej jade boje się ze moge ją zastac martwą..nawet czasem boje sie odebrac jak dzwoni.. gdy byl 2 lata pogrzeb jej jednego brata ledwo ją wyratowalismy bo prawie ją udusiło.. Jak jej pomóc, zeby teraz jej się nic nie stało tak sie boje

"problem jednak tkwi w mojej mamie, od zawsze ma chore serce i ciągle ma dusznosci, nie raz jak do niej jade boje się ze moge ją zastac martwą.." Czas przestać żreć syf:P.Najlepiej na początku zrobić 3 tygodniową głodówkę aby się sporej części tego syfu pozbyć:P.I zlikwidowacplomby z rtęcia w razie czego:P.

:( musi przejsc na wyjatkowo zdrowy tryb życia, ustawcie jej numerycznie komórke do osoby do której am dzwonic w razie gorszego samopoczucia i przyzywyczajac sie z myśla zę kazdy kiedys umrze:(

tylko od kilku lat co chwile ktos mi w rodzinie umiera..nawet o mamie niechce myslec.. Kiedy ktos umrze nie mysle tak o tym kto umarl tylko o tym ze mama moze tego nie przezyc:( a to przez to serce., dzis juz miala atak dusznosci:(