Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakis tam problem

kiedy malzenstwo sie konczy?

Polecane posty

Gość jakis tam problem

jestem mezatka zaledwie pol roku.Jestesmy blizej konca niz poczatku.Maz mieszka z rodzicami.Ojciec jego mnie wygnal z domu w swieta wielkanocne. Wyzwal mnie i straszyl z epobije. Po tym incydencie nie przyjezdzam do tesciow i meza.Maz jedzi do mnie raz dwa razy w tygodniu.Chce bym tam mieszkala jak mysz pod miotla, be zprawa odzywnaia sie. XCiagle wychadza jakies chore sytuacje z wiazku ztym z enie meiszkamy razem to nie mamy wspolnych pieniedzy. Na wspolny wyjazd sie klocimy kto ma kupic walute.Ja zaplacilam za cala wycieczke na ktor aon nie mial ochoty jechac. I laske robi ze jedzie.Uwaza ze ja powinam kupic wlaute.Czyto koniec malzenstwa? Czy jest szansa? co byscie zorbily z takim malzenstwem?

Gość yrtrytytrtryr
takie mieszkanie oddzielnie to małżeństwo jeszcze? haha to jakaś totalna patologia zresztą. a za co cię wyrzucił ojciec z domu? na pewno nie "za nic"

w ogóle bysmy go nie zawierały. a jesli juz popełniłybyśmy taki błąd - to starałybyśmy sie go naprawic. albo mąż się przeprowadzi do Ciebie i zacznie zachowywac jak na dorosłą osobę przystało, albo krzyż na drogę.

Gość yrtrytytrtryr
chyba jej krzyż na drogę ;) za kogo ona wyszła? ;) zresztą już ją pognali przecież. jak oni w ogóle ślub wzięli? patologia jakaś.

Gość jakis tam problem
pognal bo sie dowiedzila ze nie chce mieszkac w jego domu.On pobudowal duzy dom dla swoich dzieci i ich rodzin.

to tym bardziej, bo widac ze sie przed slubem nei dogadali w elementarnych sprawach.

Gość prolina
dogalism mieskznaie bylo ustalone.Mielismy zamieszkac u jego rodzicow do akcji tescia.Po tej sytuacji stanowczo powiedizlam nie. Tesciowa powiedizla tesciowi ze nie chce tam mieszkac. jak przyjechalm tesicu mnie przywital.

Gość karate mistrz
i twój mąż nie wyszedł razem z tobą :o? Kiepsko to widzę :(

Gość prolina
ja chcialm wyjsc na samym poczatku tej akcji.Maz hcial porozmawiac zojcem.Mowil z ejak pokrzycyz to mu przejdzie. Mialam siedziec sluchac i sie nie odzywac.Ja nie wytrzymalam odpowiadalam ale bez wyzwisk obelg. Myslam ze maz sie wyprowadzi od nich.W koncu ojciec wyrzucal go z domu. Nie wiem jakt o sie potoczy dalej. On nie wyobraza sobie mieszkac gdzies indziej.

Gość bnp
trudna sytuacja poradnia walcz jak sie nie uda to daj se spokoj