Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poakjidujhdjha

W co mam się Ubgrać .. Doradzcie Proszę :)

Polecane posty

Gość poakjidujhdjha

Witam :) Zostałam zaproszona na 80 urodziny babci mojego narzeczonego i nie mam pojęcia w co mam sie ubrać urodziny są w lokalu .... Proszę doradzcie mi coś mam 20 lat ... Licze że mi podpowiecie :)

może jakaś spódnica(tylko nie krótka), bluzka, szpilki. nie wiem. byle nie wyzywająco,.:)

babcie lubią stroje grzeczne i niewyzywające, tym bardziej że to "dziewczyna jej wnusia przeciez i to taka mila grzeczna dziewczynka jest" wiec niestety ale strój maksymalnie zachowawczy w formie - spódnica nie za krótka, obcasy nie za wysokie, bluzeczka/sweterek nie za obcisła, dekolcik nie za duży. ewentualnie jakas elegancka garsoneczka/sukieneczka/spodnium/itp. masz za to pole do popisu z kolorem (chociaz unikałabym jaskrawych bardzo) i dodatkami.

Gość poakjidujhdjha
Wiecie co ja chyba od tego dostane zawalu bo nie mam pojecia bylam dzisiaj chyba we wszystkich sllepach z ciuchami w moim miescie nie nie moge nic dobrac :(:(

no ej, kup sobie jakiś komplecik spódnica+żakiecik, zawsze to sie przyda, warto mieć coś eleganckiego w szafie. nie wierzę że nigdzie u Ciebie nie mozna takiego kompletu kupić :)

Gość omg jestscie crazy
omg.... zakiet dla 20-latki.... zaloz jakies fajne spodnie (materialowe) do tego koszula lub sweterek i juz jest ok :) bez przesady, urodziny babci to nie audiencja u krolowej, zeby od razu w zakiety sie zaopatrzac :D

Gość bąba bąba
jak 20 latka nie ma żakietu to też lipa. po drodze matura/rozmowy o pracę/egzaminy na studia. tam też trzeba się ubrać. elegancko, ale nie jak na wielka galę.