Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ghfgjghjhjkjhljk;ljlk

biala bluzka - pytanie

Polecane posty

bede miec niedlugo obrone, mam taki elegancki komplet: spodnie i zakiet, chce pod to zalozyc biala bluzke, mam dwie takie jedna jest taka ktora musi byc wkasana w spodnie i ma taki dosc szeroki mankiet wywijany na wierzch zakietu i tu moje pytanie, ta bluzka ma juz kilka lat, choc jest w dobrym stanie, zalozona tylko kilka razy, czy takie sie jeszcze nosi ? chodzi mi o ten mankiet wywijany druga mam taka 3/4 rekawa, ktorej sie nie wklada w spodnie, ma takie rozciecia po bokach, gdybym wybrala ta druga to pewnie te rozciecia lepiej zebym delikatnie zaszyla, bo jakby sie podwinelo to byloby mi widac kawalek boczka nie wiadomo jaka pogoda bedzie, moze byc goraco, ta druga bluzka lepiej wyglada sama bez zakietu niz pierwsza, i tez mam takie pytanie, bo nie za bardzo sie znam na eleganckim ubiorze, czy mam wejsc na obrone w zakiecie, niezaleznie jaka bedzie pogoda, czy jakby bylo goraco to bedzie tez dobrze w samej bluzce bez zakietu? prosze o sensowne odpowiedzi

uuuuuuuuuuuuuuuuup

Gość moze wklej zdjecia tych bluzek
jak sie bronilam bylo baaardzo cieplo i dziewczyny wchodzily bez zakietow. ja weszlam w marynarce, bo mialam pod spodem taka bluzke ktora sie na obrone nie nadawala.

uuuuuuuuuuuuuuup

Gość zniecierpliwiona ona
ja bym załozyła tą na 3/4