Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość by by

niesmiali faceci- jak to jest z wami?

Polecane posty

Gość by by
ale myslenie o kims to nie uczucie, przynajmniej dla mnie

on sie bedzie tak cale zycie wahal czy on sie Tobie podoba czy nie.... zapytaj go tak normalnie czy ma ochote na kawe. albo piwo :D

Gość podziw dla
autorki , że jeszcze się nie zniechęciła!

Gość by by
a dziekuje za podziw :D moze to dlatego ze ja potrafie byc uparta jak przyslowiowy osiol i jak czegos chce to niebo i ziemie porusze ale to dostane :P w pracy to sie przydaje czasem ;) kurde, macie racje, powinnam go zapytac wprost, troche sie boje ze jak powie mi wprost "nie" to swiat sie zawali ;)

Gość by by
" on sie bedzie tak cale zycie wahal czy on sie Tobie podoba czy nie...." wrotycz, nie bardzo rozumiem? mowisz ze on bez wzgledu na to czy sie mi podoba, bedzie sie wahal, czy tez on sie bedzie wahal zastanawiajac sie czy on mi sie podoba czy nie, czyli ze on sam nie jest pewny?

Gość uklejka
świat się nie zawali, życie toczy się dalej a miłość może przyjść znienacka

Gość Bell niedoszła mamusia
zapytaj sie wprost. Moze on na to czeka.:) Uparty powinien byc facet;) czemu nie ma takich facetów co potrafią niebo i ziemię poruszyc aby byc z kobietą? ale muszą powiedziec czesc...bo same spojrzenia i spotkania nic nie dadzą;) zycze powodzenia:)))) tobie

Bo jesli kobieta udaje niedostepna to osobiscie dalbym sobie z nia spokuj, nie lubie takich gierek. a jesli rzeczywiscie nie jest zainteresowana, a facet odwrotnie, to bardzo ciezko by bylo ja do siebie przekonac

Gość by by
dzieki Bell, niedaleko miasta sa swietne okolice, las i park i zabytek, chcialabym mu zaproponowac wypad tam

Gość by by
pamietam jak kiedys slyszalam jak kolega zapraszal go na sylwestra, a on "poszedlbym ale nie mam z kim" a ja duuurna zamiast sie wtracic "ze mna mozesz, ja chetnie pojde" to milczalam :O

nie ma to jak przemilczane okazje, tez mialem kilka, ale za pozno pomyslalem i kazdej zalowalem :(

Gość uklejka
"Bo jesli kobieta udaje niedostepna to osobiscie dalbym sobie z nia spokuj, nie lubie takich gierek." wolisz łatwiznę?

Gość by by
zycie sklada sie ze zmarnowanych okazji... :(

Gość by by
ciekawa jstem czy jego wyglad, moze wplywac na to ze jest niesmialy, moze malo pewny siebie i swojej atrakcyjnosci? bo ogolnie to atrakcyjny, rzystojny facet ae pewna ceche ktora wiekszosc kobiet uznaje za problematyczna.. mi z kolei to w ogole nie przeszkadza!

Gość Bell niedoszła mamusia
moze nie wie ze przystojny... ludzie oceniaja siebie surowo..

Gość by by
no to fakt, czasem zupelnie bezpodstawnie.. on jest niski, ma na oko jakies 160 cm maks, wiem ze faceci sa na punkcie wzrostu dosyc przeczuleni

Jezeli nie jest nizszy od ciebie to nie powinno byc problemu, nawet jesli jest to widzialem juz takie pary. Z tym wzrostem nie wiem co jest, ale skoro pomaga to dla mnie lepiej ;)

Gość by by
no jest nizszy ale bardzo niewiele, ja mam 162 ja tez widzialam takie pary, mi to w ogole nie przeszkadza, oby jemu tez...

Gość pani ogrowa
:) ciekawy temat, proszę o więcej wpisów, bo śledzę ten wątek, jestem zainteresowana:P:P

Gość by by
:)

Gość madziattttttttttttt
160? To naprawde mało jak na faceta.Moze mieć kompleksy i dlatego jest taki nieśmiały.

Gość Bell piękna żonka
no może mieć kompleksy wzrostu;) pryszcze ma:)? może mieć kompleksy.. albo tłustą buzię..:) Myślicie, ze ludzie ładni wiedzą, że są ładni? W 90% nie wiedzą.

Gość by by
nie ma ani pryszczy ani tlustej cery :) ma ladna, gladka skore (ladniejsza niz moja :P ) no niski jest ale za to sylwetke ma harmonijna, szerokie ramiona, waskie biodra, nie powinien miec kompleksow bo to atrakcyjny facet