Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość by by

niesmiali faceci- jak to jest z wami?

Polecane posty

Gość by by

jak was poderwac? jak odroznic niesmialosc od braku zainteresowania? jakie sa oznaki zainteresowania? i jeszcze- czy facet moze byc az tak niesmialy ze mimo zainteresowania kobiety nic nie zrobi?

Gość
ni da sie

Gość by by
och, musi sie dac, musiii!!

Musisz probowac pare razy, pozniej dac troche spokoju, i jak sie znowu odezwiesz, a on sie tym bardzo ucieszy to juz wiesz :P Jak sie nie ucieszy, to tez juz wiesz. No i pozniej zaczac go mzoesz osmielac.

Gość oswój go :)
ja swojego oswajałam dwa lata zanim coś zaczął dzialać ;D trzeba cierpliwości ale z nimi jest jak z diamentami trzeba oszlifować i będzie błyszczał, a i powiem że sie opłacało bo póki co jest ok

Gość eqqwdasdqadz
Ja mam tak, że w większości przypadków boję się odezwać do dziewczyny pierwszy, ale jeśli on da wyraźny sygnał że jest zainteresowana to i ja zmieniam nastawienie. dlatego uważam, że powinnaś zacząć od zwykłej rozmowy

Gość by by
kurde, probuje tak o pierdolach ale on sie tylko czerwieni jak burak i widac ze speszony jest, mi juz brakuje tematow bo ilez mozna? i wlasnie mysle ze moze nie ma odwagi mnie nawet splawic?

Gość oswój go :)
a jeżeli chodzi o podrywanie to trzeba powoli i nienachalnie, najpierw koleżeństwo potem przyjażń i powoli powoli coś dalejm trzeba tak zrobić żeby Cię polubil i żeby brakowało mu rozmów i aby czuł się swobodnie w Twojej obecności

Gość by by
omg, 2 lata? ja go znam dluzej ale zagadywac probuje od kilku miesiecy...

Gość by by
wszystko moge o nim powiedziec ale nie to ze jak ze mna rozmawia to ze sie czuje swobodnie... wprost przeciwnie, jest speszony i skrepowany i zwykle czerwony na twarzy. zanim odpowie to sie zastanawia :P choc czasem patrzy mi prosto w oczy a mi wtedy miekna kolana :)

Gość by by
no dobra, a co sadzic o niesmialym facecie ktory na widok kobiety ... ucieka i przyglada jej sie z bezpiecznej odleglosci?

Gość Bell niedoszła mamusia
do by by jakis dzikus....rozumiem jakby to była kobieta:) ale facet:)?

Gość by by
heh, to samo sobie pomyslalam :P nie powiem nawet ze czulam sie jak jakies zero kompletne wtedy... :O sama jestem niesmiala ale czegos takiego to bym nie zrobila.... a w sytuacji gdy nie mial mozliwosci ucieczki to zwykle chwytal za telefon i gdzies dzownil albo pisal smsy (sama czasem tak robie jak nie mam co zrobic z rekami :P )

Moze powiedz mu ze ci sie podoba i bys chciala sprobowac, jesli nawet spanikuje i ucieknie to na pewno nie da mu to spac i bedzie o tobie myslal. No ale moge sie mylic, zeby nie bylo potem na mnie :p

Gość by by
kurcze, ja tez jestem niesmiala i tak wprost to w zyciu nie powiem :P myslalam zeby najpierw po kolezensku cos do niego mowic np "co slychac" a ten sie tak zachowuje :( ja sie do niego usmiecham, on czasem do mnie tez, zerka na mnie bardzo czesto, i ja na niego tez, czerwieni sie itp poza tym ja widze go w jego pracy, w sklepie gdzie robie zawsze male zakupy zeby moc przychodzic czesto :P i tam sa karty stalego klienta, jak ja masz to masz rabat np 3 czy 5 % ja nie mam praw do tego rabatu a on i tak mi zawsze go nabija,no i ?????? po co...

Gość agent serca Belli
artke ma racje...słowa wypowiedziane wiele mogą. I nie da mu to spac, ale i uciec:) zobaczysz..:)

Gość by by
a moze by mu zaproponowac wspolne wyjscie? czy wypada aby kobieta proponowala?

No ten facet na pewno tego nie zaproponuje, ale jak widac jej bardziej zalezy na nim, wiec jesli nie przejmie inicjatywy to moze o nim zapomniec

Gość by by
czasem sie zastanawim czy on sie nie zachowuje tak bo po prostu nie jest mna zainteresowany, nie podobam mu sie ale z jakiegos powodu nie powie mi tego wprost...

No to wypadaloby rozwiac watpliwosci i z nim porozmawiac, niz zyc zludzeniami i marzeniami

do by by...jak to facet..to widac, ze chyba niezainteresowany..- facet nie może uciekac...faceci to łowcy..bedzie czerwony ale zagada..titp:) kobieta zachowuje się jak płocha łania;) ale jakby tak zachowywała się kobieta to zachowanie nie tak rzadko spotykane;) i swiadczy o zainteresowaniu.. ale w obu przypadkach brak rozmowy;)

Gość by by
myslalam nad tym, ale wlasnie nie rozumiem dlaczego zerka na mnie czesto, patrzy sie na mnie i czasem jak ja sie spojrze to on ucieka wzrokiem a czasem nie, ale to rzadko bardzo nie wiem, ale gdy mnie ktos nie interesuje to nigdy sie nie patrze zeby sobie nie pomyslal ze wlasnie cos bym chciala, no ale ja jestem kobieta :P

Faceci patrza na atrakcyjne kobiety, wiec moze mylisz zainteresowanie ze zwyklym porzadaniem?

kobieta nigdy nie zerka na faceta który jej sie nie podoba:) jesli juz zerka to jej sie podoba:) ale facet moze zerka bo ma chuć w spodniach:D

''i jeszcze- czy facet moze byc az tak niesmialy ze mimo zainteresowania kobiety nic nie zrobi?'' Taki facet nie jest nieśmiały, on po prostu wie jakie są kobiety i każdej z góry dziękuje.

Gość by by
skad wiesz, ze jestem atrakcyjna? :P :P pozadanie mi nie przeszkadza, to oczywiste ze od niego sie zaczyna, nie mozna przeciez czuc prawdziwych uczuc do nieznanej osoby a dopiero po pozadaniu przychodzi cos wiecej- to moja teoria ;) zreszta, ja na niego tez zwrocilam uwage z powodu pozadania wiec to by bylo nawet fair ;) tylko zebysmy sie mogli spotkac.....

Tak strzelam :P mam male wymagania, wiec wiekszosc kobiet jest dla mnie atrakcyjna ;) To do dziela i zagadaj, bo on na pewno nie zrobi tego pierwszy.

u mnie zaczeło się od mysli..on myślał o mnie;) wiec najpierw uczucie i pożadanie potem;)