Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lidziaaaa

poprosił mnie żebym rozebrała się i zrobiłam to

Polecane posty

Gość lidziaaaa

domówka, byłam trochę wcięta bylismy sami w pokoju i on poprosił czy mogłabym się rozebrać bo chciałby zobaczyć jak wyglądam nago no i mi chyba coś odbiło bo wyskoczyłam z ciuchów, stanełam przed nim i powiedziałam i jak ci się podobam? a jemu chyba się trochę głupio zrobiło bo nic nie powiedział, patrzył jak dziki na moje ciało, na piersi i łono a potem coś wydukał w stylu dziękuję ci i szybko wyszedł no i co mam o nim mysleć? czy on jest mną zainteresoiwany czy tylko żart sobie zrobił. mi sie on podoba i ja jemu chyba też

Gość lidziaaaa
chyba nie bo jak się ubrałam i wyszłam z pokoju to jego juz nie było a gospodyni powiedziała że szybko sie pożegnał i wybył...

Gość Fajna akcja ale
Co z tego moze wynikac to nie wiem;)

Gość Lakier
Hm.. moze troche wypił i powiedział to tak troche wiesz a jak sie rozebrałaś to sie jak by otsząsnął a oni sa no niesmiali i łatwo ich spłoszyc wiec to moze dla tego

Gość
przestraszył sie obwislych piersi i zarośnietej cipki

Gość lidziaaaa
nie trafione bo mam ładne jędrne piersi i wydepilowaną szparkę z wąziutkim paseczkiem

Gość fddf
nie wytrzymal napiecia i musial sobie ulzyc reką , bo jakby tego nie zrobił to erekcja by mu wybiłą oko .

Gość sagoo
Widocznie na ciebie leci ale jest jak co do czego niesmialy, zagadaj do niego jak ci sie podoba.

Nawet jak mu się podobałaś to teraz pewnie, nie bo jaki facet chce dziewczynę, która rozbiera się na życzenie :o

hehehehhe dobre ... pewnie myslał ze bedzie sie z toba draznil ... a tu bez zadnego ale wyskoczyłaś z ciuchow ... pewnie pomyslal ze latwa agentka ...

Gość lidziaaaa
no wiesz ja to chyba też tak odebrałam, myslał, że będą przekomarzanki itd a mi nagle cos odbiło i pomyslałam proszę bardzo i wyskoczyłam ze wszystkiego, nie mam wstydu mojego ciała no tak jakos wyszło...

pomyśl teraz ze wszyscy jego znajomi i moze wasi wspólni beda wiedzieć o twoim wyskoku .... i zaczną do ciebie podchodzić kolesie co chcą na jeden raz i nara bo wiedza do czego jestes zdolna ... powodzenia

lidziaaaa wystraszyłaś gościa zgłupiał i tyle. Pewnie teraz sam sobie pluje w brodę że wyszedł ;) Jak jesteś nim "zainteresowana" to masz drogę przetartą teraz już będzie z górki ;) Quicksand zdjęcie ubrania z kobiety to dopiero początek odkrywania....

wlasnie najlepsze to co nie do konca odkryte, najbardziej dziala na wyobraznie, nie wiem sprobuj teraz zobaczyc jak po tym incydencie bedzie cie traktowal, nie pokazuj mu ze cos sie stalo, tylko tak jakby to nigdy nie mialo miejsca:P bedize dobrze

Gość lidziaaaa
no ja to się jakoś niespecjalnie przejmuję, nie widzę w nagości nic złego, ale tak myślę co on jako facet sobie pomyslał i dlaczego zwiał:P

Gość Banditto
Tez bym tak chcial zeby przedemna dziewczyna sie rozebrala musialo mu sie na bank podobac

wiesz to zalezy, wiem ze myslas ze pewnie czeka na to ze sie podroczycie i chcial pewnie poflirtowac troche moze wolal zebys powoli odkrywala ubrania i moze nie wszystkie.... a ty myslals ze wiesz czego on chce ze chce sie zabawic w kotka i myszke i chcials pokazac mu an przekor zeby go zszokowac ze zrobisz cos czego sie nie spodziewal, myslas ze bedzie to dla ciebie plus, no i w tym sek...... czy to byl plus?co tera mysli..

Gość podziwiam odwage
ja bym sie za bardzo wstydzila :(

Gość Banditto
Quicksand a Ty bys tak sie rozebrala? :P

Gość suuuuuper numer odwazna laska
podoba mi sie dobre dobre

Gość grae
a ja bym nie chcial zeby dzieczyna sie szbyko rozebrała . Striptiz lepszy

Gość grae
poza tym najlepiej odkrywac po trochu kazdego tygodnia co innego , a nie od razu całosc .

Gość bo ty prawiczek jestes
a nie facet leszczu

Quicksand nie opowiadaj opowieści z mchu i paproci i nie szczep w dziewczynie wątpliwości. Chłopak chciał ją zobaczyć nagą ale nie spodziewał się że to się zdarzy ;) Więc przeżył szok. Co gorsza nieprzygotowany stracił grunt pod nogami i nie wiedział jak zareagować. Nie ma tu żadnego halo. Ani za pewne nie myśli zbyt wiele ponad to że zachował się jak tchórz i stracił w oczach lidzi czego za pewne żałuje. Kolegą też raczej nie rozpowie bo by go wyśmiali że uciekł.

grae to ty rozbierasz dziewczynę przez kilka tygodni??????? A one tak czekają aż skończysz? Bo w takim tępię to do sexu to przed 70 chyba nie dojdziesz... Mam wrażenie że większość wypowiadających się to kobietę nagą na fotce tylko widziało i to jakieś wielkie święto dla was i przeceniacie rolę ubrania... ;)

mysliciel------------ tak tez mozna to zinterpretowac jak mowisz, ale najlepiej jak sie spotkaja nastepnym razem i po prostu go wyczuje, to wtedy bedzie wiedziec.. hmmm mialam kiedys tez taka sytuacje, ale nie zrobilam tego do konca:D 🖐️

Gość sand opowiedz
bo to fajne moze byc