Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szaza

Moja przyjaciólka...

Polecane posty

Mam niby przyjaciólke prawie od 12 lat wiecie nio jak 12 lat to prawie się pół życia z nią spędzało czas szkoła dyskoteki itd sami wiecie Sęk w tym że kiedy wyjechalam do UK do chlopaka tak jakby ona się zmieniła do mnie... Mam wrażenie ze takjakby była zazdrosna że mi się udało z chłopakiem wkrótce po roku czasu tak szybko juz narzeczony że mamy mieszkanie razem że oboje pracujemy kupujemy błachostki. Wiecie ja myślałam że mojej przyjaciółce moge o wszystkim powiedzięć mogę wszytkim się pochwalić ze jestem szczesliwa ze stać mnie na niektóre rzeczy których w pl mogłam tylko pomarzyć i wiele innych nie wiem czy jest zazdrosna że tak szybko się chajtam ona miała chłopaka 6 lat i rozeszli się a ja już po roku zareczona nio i zaraz ślub ...Hmmm chyba to nie dociera do niej. Mam wrażenie że ona by się razem z mamusią cieszyła jakby mi się nogi podwinęły jakby chłoapak mnie zostawił wrociła do pl itd Poza tym mój chłopak jej nie lubi wg. mówi ze jest pusta ....sam to swtierdził poniewaz dzinie sie zachowywała przy nim Jestem w uk a ona nawet do mnie nie zadzwoni wiem że rozmowy są drogie no ale przeciez przyjaciólce szkoda wydac pare zł wiecej zeby pogadac ze mną bo po co zawsze ja 1 dzwonie pisze sms wiadomosci na nk na gg a tam głucho Co mam robić ??? zapomiec o niej nie potrafie ??meczy mnie to

Gość
po chuj Ci taka przyjaciółka

Gość a ja uważam,ze masz rację!tak
a ja mialam podobny układ 20 lat!i powiem Ci jedno-zazdrosć ,zazdrość i jeszcze raz!są takie typy,że udają Twojego przyjaciela do Twojego sukcesu,potem jest im coraz trudniej,symptomem mogą być drobne uszczypliwości,unikanie kontaktu itp to nie są przyjaźnie,tylko zwykle koleżeństwa,czasem takie osoby potrafią wielkie świństwa zrobić przy ogromnym zaskoczeniu swoich przyjaciół,uważaj,co mówisz i robisz ,żeby nie zostało wykorzystane to przeciwko Tobie-ale to chyba już mam nadzieje za dalekie mrzonki!

Co ty o tym uwarzasz? wiesz jak się spedza z kimś 12 lat prawie to jest ajkies przywiązanie ja raczej jestem dobra duszyczka:) i nie potrafię kogos tak odrazu skreślić z listy szkoda ... tylko że ona ma taki stosunek do mnie.... jestem od 2 ponad lat w uk a ona ani razu do mnie nie zadzoniła nie chce stracić kontaktu z nią chce jakos to podtrzymac a moze porozmawiać z nią o tym? co uwarzam na ten temat?

Z drugiej strony chce postanowić ze to ja tym razem się 1 nie odezwe ale zawsze... to robię ze się odzywam bo jak pisaąłm chce utrzymac ten konakt:(:( przykro mi trochę ale... przypominam sobie te chwile kiedy razem gotowaliśmy itp. rzeczy wspólnie spędzany czas..

Może ktos cos jeszcze podpowie swoje wrazenia z przyjazni?

Gość furgonetka to napisz
z przyjaciółkami często tak jest- zazdrość- mam to samo!!!!

Szkoda ze nie raz tak wygląda przyjazn:(:(:(