Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Onaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

martwię się :(

Polecane posty

Gość bele de jour
nie wiem co Ci poradzic. Telefon mamy nadal nie odpowiada?? A ten z ktorego dzwonila??

Gość eulussia
jak dzis sie nie odezwie to idz z rana do tego aeroklubu dowiedz sie, a jak oni nie beda wiedzieli to idz na policje, oni przez ambasade beda szukac, nawet policja chyba moze sprawdzic liste pasazerow samolotu czy przyleciala gdzie leciala nie dziwie Ci sie ze sie martwisz, tez bym sie martwila trzymaj sie

no właśnie mamy nie odpowiada od poczatku bo nie ma roamingu , a ten drugi tez nie odpowiada... sprawdzałam to nie ma teraz żadnego przylotu ze stambułu a wcześniejsze przyloty jakoś sie nie wyświetliły zadzwonię i się spytam czy wszystkie samoloty ze stambulu szczęśliwie doleciały , ale narazie linia jest ciagle zajęta

nie pójdę tam bo ja mieszkam w lublinie ,a aeroklub jest poznanski.. ale zadzwonię czy cos wiedzą. ojciec oczywiście wie jeszcze mniej ode mnie

Gość bele de jour
dokladnie jak niczego sie nie dowiesz to pedem z rana do tego aeroklubu. Te, ktore ladowaly wczesniej nie beda wyswietlone na tablicy. Ale dzwon. Policja moze sie dowiedziec o pasazerow lotu

Gość eulussia
powiedz swojemu ojcu, on tez musi wiedziec wywiedz sie z tego aeroklubu jak dzis nie wroci sprawdz np na nastepny piatek jak lataja samoloty ta linia ze stambulu to bedziesz wiedziala o ktorej godzinie przylatuja do polski, loty jak nie codziennie to sa co tydzien wiec mozesz to sprawdzic

Gość bele de jour
wiem, ze w tej chwili nie potrzebne ci jest to co teraz napisze ale na przyszlosc pamietaj, ze zawsze trzeba miec namiary na organizatora, miejsce docelowe (nie wiem hotel, pracodawca czy cos), innych uczestnikow wyjazdu i tak samo powinnas wiedziec o ktorej dokladnie miala mama ladowac.

dodzwoniłam się i niby wszystkie wylądowały.. ale z drugiej strony skąd mam wiedzieć czy wyleciała dzisiaj? dała by chyba jakis znak żeby po nia wyjechać...a próbowałam się dowiedzieć kiedy dokładnie ląduje , ale ona sama nie wiedziała

Gość bele de jour
alez to jest nieodpowiedzialne!!!Na Twoim miejscu po powrocie tak bym ja opierniczyla, ze glowa mala. Jedzie sobie nie wie na ile, nie wie kiedy wraca, nie odzywa sie, nie zostawia namiarow. Totalny brak wyobrazni!!!!! Dzwon do tego aeroklubu jutro i wszystkiego sie dowiedz

no ale racja powinnam mieć więcej namiarów...tylko ,że nie wiedziałam ,że dojdzie do takiej sytuacji bo ona jest poważną osobą , zawsze sie odzywa jak gdzieś wyjedzie . jeszcze nie było tak żeby pare dni się nie odzywała . ale z drugiej strony jak ona wyjedzie na zawody ( jak dotąd na zawody wyjeżdzała tylko do Polski ) to dostaje takiego amoku ,że tylko tymi zawodami się przejmuje

no fakt to przede wszystkim ona powinna nam zostawić jakieś namiary bo ona miała ostatnio kontakt z tymi ludźmi. ja ostatnio sie z nimi widziałam na zawodach miesiąc temu kiedy nawet nie wiedziałam ,że mama pojedzie. zresztą oni są przeważnie w wieku mamy nie mam wśród tej ekipy znajomych

nastepnym razem będę nalegac żeby mi wszystko dokładnie powiedziała. o ile teraz wszystko bedzie dobrze..

zresztą nie dopuszczam do siebie takiej myśli musi byc dorze

Gość bele de jour
wiesz to nie ma znaczenia czy osoba jest powazna czy nie. Zawsze, gdziekolwiek sie wyjezdza na dluzej nalezy zostawic jaknajwiecej namiarow. Zeby miec jakis punkt zaczepienia, zeby nie bylo takich sytuacji jak teraz. Poza tym powinnyscie sie umowic, ze codziennie np o 20 puszcza gluchacza czy pisze sms. A i ona powinna pomyslec, ze mozecie sie martwic jak nie daje znaku zycia tak dlugo. Kraje arabskie to nie europa

na szczęście nic się nie stało wyjaśniło sie ,że wraca dzisiaj bo udało mi się z nią skontaktować ( tam w aeroklubie znają organizatora co z nimi pojechał i podali mi jego nr,a on dał tel mamie i oddzwoniła) . ale jak wróci to nieźle ją opieprzę :/... Dzieki wszystkim za pomoc