Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wódka wyborowa

została wódka

Polecane posty

Gość wódka wyborowa

Po weselu zostało mi kilkadziesiąt butelek wódki wyborowa.Chciałabym ją sprzedać, nie wiem tylko za ile.16zł za butelkę to nie za dużo? nie orientuję się ile kosztuje w sklepach czy hurtowniach. A do chrzcin trzymać je nie będę:)

Gość a nie mozesz jej oddać
do sklepu w którym ją kupiłaś? Podejrzewam, ze w żadnym innym sklepie czy hurtowni nikt od Ciebie ot tak wódki nie odkupi.

Gość wódka wyborowa
do sklepu jej nie oddam bo była brana z hurtowni u znajomego mego brata. Nie mieszkam już nawet w tym mieście. Dałam ogłoszenie na lokalnym forum i ktoś zaoferował 15zł.Nie wiem czo to dobra cena, czy też poczekać na lepszą ofertę.

Gość zalezy ile
czy jest 0,5 czy 0,7 ?

Gość a za ile ją kupowałas
? jaka byla cena za jedną butlę ? wiesz ?

Gość wódka wyborowa
to jest 0.5 nie wiem za ile była kupowana bo kupił mi ją tata razem z innymi alkoholami.

Gość gupeek
w hurtowniach 0.5l chodzi po 17 zl a 0.7l po 23 zl. tak czy tak - 15 to tanio, bardzo. zapytaj w hurtowni, gdzie kupowałaś, czy nie przyjęliby nieotwartych flaszek spowrotem.

Gość zalezy ile
z tego co mi wiadomo, to 05 kosztuje ok 20 zł takze mysle, ze 15 zł to dobra cena

Gość zalezy ile
ale w marketach..a w hurtowni to napewno taniej :) wlasnie, zapytaj...

Gość wódka wyborowa
nie mam nawet paragonu więc nie sądzę że ją przyjmą, ślub był pół roku temu.Dopiero teraz pomyślałam że trzeba coś zrobić z tą wódką. 15zł to faktycznie tanio... w sumie nie przeterminuje się.

Ja bym sprzedała po 15 zł. Tak to stoi i się marnuje. U nas ok 20 butelek zostało ale zostaną zużyte na imprezy;-)

wódka sie nigdy nie zmarnuje. prędzej czy później się ją wypije, a terminu ważności toto nie ma :)

Tyle że nie każdy tal lubi wódkę/wyborową żeby jej aż tyle wypić. Np ws wśród moich znajomych nikt wyborowej nie lubi.

a to nalezy kupowac na wesele wódkę ktorą sie lubi ;)

Tak tez zrobiłam i cieszę się moim małym barkiem:-D

Np ws wśród moich znajomych nikt wyborowej nie lubi. " przelej wódkę do karafki gwarantuje ci że nikt sie nie skapnie że to Wyborowa :P

Gość sami smakosze
każdy ma coś mądrego do powiedzenia, bo finlandia blee, tamta blee. a jak sie im poleje to piją grzecznie i smaku nikt nie rozpozna.

Gość sammer
tu a kurat macie racje,ludzie marudza a tej nie pije bo to taka a feeee.Kiedyś byłam na imprezie ktos przyniósł żytnia i finladndie.były takie 2 dziewczyny ktore powiedzialy ze jakiejs żytniej nie pija poczekja na finlandie.A ze kolega miał o chote na nich zazatowac.przelal finlandie po pustej butelce po zytniej i bylo tak ze te 2 dziewczyny sie nie napiły wcale.

Ja tam od razu wyczuję co piję. Pewnych wódek nie tykam np wyborowej np polali nam wódkę na przywitanie i była taka paskudna że mąż aż się skrzywił.( to nie była nasza weselna tylko od hotelu) W moim kieliszku na szczęście była woda i nie musiałam się męczyć.

Gość olusia260
I tak sie nie wyczuje kto co lubi.Wódka to wódka.Jakbyśmy tak mieli patrzeć co kto lubi a czego nie lubi to musielibyśmy zrobić niezły mix:) My kupiliśmy Czystą Delux:):):)Jak komuś nie pasuje to niech nie pije:)