Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kiss00000

pasta denivit

Polecane posty

Gość kiss00000

ostatnio kupiłam sobie pastę Denivit usuwającą przebarwienia czytałam, że świetnie wybiela mam 16 lat i jak ściągnęłam opakowanie załamałam się na dole małym druczkiem pisze tylko dla dorosłych nie chce sobie zepsuć zębów więc nie wiem czy jej używać wie ktoś może co powinnam zrobić? a może się nie przejmować i używać? co myslicie?

Gość gufyfd
od 16 tki chyba można wybielać. ja stosuję tą pastę i mi wybieliła

Gość nic ci nie będzie
przecież nie masz mlecznych zębów

Gość Ania321
Też mam 16 lat choć kupiłam tę pastę rok temu i nie przejmowałam się tym, że jest dla dorosłych. Nawet nie ma sensu, bo ta pasta i tak nic nie daje. To masakra jakaś, bo ona nawet dobrze nie czyści. A chciałam mieć po niej białe zęby... Pewnie zabrzmi jak jakaś reklama, ale wg mnie jeśli ktoś sobie chce naprawdę wybielić zęby niech kupi sobie Białą Perłę-to taki stomatologiczny żel wybielający, który naprawdę działa. Chociaż nie wiem jak jest z paskami wybielającymi. Nie używałam. Chociaż myślę, że są łatwiejsze w używaniu, bo kuracja trwa, o ile się nie mylę, 7 dni i zakłada się je 2 razy dziennie po pół godziny. Ja z moją siostrą używałyśmy białą perłę dłużej, ale za to 1 raz dziennie też po pół godziny. Ale paski mają chyba jeszcze jeden ważny plus: Po założeniu ich można normalnie mówić, bez seplenienia i są wygodniejsze. Więc myślę, że gdybym teraz kupowała to może bardziej bym się skusiła na paski. chociaż... paski są droższe, bo Biała Perła kosztuje ok. 50zł a paski... w zasadzie niektóre tylko 10zł droższe, ale właśnie poczytałam forum o paskach i dużo osób skarzy się na nadmierną nadwrażliwość i ból żebów po tych paskach. Więc nie wiem, może jednak pozostałabym przy Białej Perle :) Stosując ten żel nie pojawiła się nadwrażliwość, może to dlatego, że jednocześnie stosuję pastę Sensodyne - jak dla mnie świetna. No to byłoby na tyle, bo się rozpisałam trochę na ten temat :D Miłego wybielania. P.S. Chyba jednak pozostałabym przy Białej Perle :) Chociaż wygodniejsze wybielanie w tydzień z paskami...? Trudna decyzja ;p

Gość Paulina3344
Używałam już wiele past i również pastę denivit i niestety żadna nie przyniosła świetnych efektów. Dopiero udało mi się wybielić zęby jak spróbowałam metody Martuni :) https://metodamartuni.wordpress.com/