Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PorannaRosaLatem

Mam problem z facetem.

Polecane posty

Gość kfjiogldfg
ale masz problem.... dziewczyno ja po 5 latach związku widząc przystojniaka też się za nim oglądam, czasem nawet zalotnie uśmiechnę ale jakby zagadał to bym go olała bo.. kocham mojego faceta (mimo, że od niejednego przystojniaka jest mniej piękny) patrzę na tyłki innych facetów i podziwiam zgrabne pośladki, czasem sobie wyborażę to i owo, pofantazjuję ale to nie znaczy, że nie kocham swojego faceta ja go kocham tak bardzo, że zrobiłabym dla niego wszystko mój facet też napewno patrzy na inne kobiety, które są piękne a ja wcale nie schizuje z tego powodu faktem jest natomiast to, że przy mnie nie robi tego a przynajmniej nie pokazuje mi, że podobają mu się np cycki innej, stara się bym tego nie zauwazyła ja tez przy nim nie wodzę wzrokiem za innym facetem, takie coś powinno być dyskretne i tyle możesz zarzucić swojemu facetowi-że robi to przy Tobie nie myśląc o tym, że to widzisz, nie myśląc wtedy o tym, że jest z Tobą na tej imprezie, czy w samochodzie, że możesz to zobaczyć dla mnie to brak szacunku-spotkac się z jedną a gapić się na drugą ale ogólnie to taka nasza natura, że lubimy piękno podziwiać i podziwiać będziemy sęk w tym aby to piękno nie było ważniejsze od ukochanej osoby obok pozdrawiam

Gość czorny
ej słuchajcie albo Ty sdsdasd wydajesz sie doswiadczona sluchaj siedze sobie w klubie pubie prawda na przecieko jakies 4 metry siedzi dziewczyna patrze sie na nia bo mi sie podoba ona na mnie i sie usmiecha pierwsza ja do niej tez tzn ze sie jej podobam tak? jezeli tak to powinienm podejsc i co powiedziec jestem troche niesmiały jezeli chodzi o podrywanie dziewczyn

Gość czorny
tznkfjiogldfg

Gość kfjiogldfg
uśmiech nic nie znaczy bez urazy tzn czasem tak ale hmm nie zawsze podejsc zawsze mozesz i zagadac a w ogole jak ona siedzi sama i Ty jestes sam to zwyczajnie spytaj co porabia sama w knajpie i rozmowa sie rozkręci

Gość kfjiogldfg
jak się uśmiecha to znaczy, że jest miła i życzliwa więc nie bój się podejść ja byłam wstydliwa i poderwałam faceta, który mi się podoba już 5 lat razem a za niecałe 2 tyg ślub więc wiesz:) opłaca się spróbować czasem

Gość PorannaRosaLatem
kfjiogldfg to wszystkiego dobrego na nowej drodze zycia :)

Gość czorny
no wiem ze sie oplaca i tak nie mam nic do stracenia przeciez mnie nie pobije tak mnie to wkurwia a swoją drogąto chciałbm zeby było tak latwo i zeby mnie dziewczyny podrywaly, czyli co mowisz ze nie musialem sie jej spodobac? to po co sie usmiechała no w klubie akurat sama nie byla chyba ze znajomymi tylko akurat na chwile ja zostawili moglem podejsc zaprosic do tanca nie?