Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chcę zostać w domu

Jaką znaleźć wymówkę, żeby nie wychodzić dziś z domu????????????

Polecane posty

Gość chcę zostać w domu

Nie mogę powiedzieć, że mi się nie chce itd bo się obrażą. Jeżeli powiem, że mnie coś boli to mi nie uwierzą, lub i tak będą wyciągać z domu pomimo bólu. Macie jakieś pomysły?

nie mozesz im powiedziec ze nie masz ochoty musisz odrazu kłamać?:O

Gość chcę zostać w domu
No trochę dziwne by było, żebym musiała naprawiać kran w środku nocy :D :classic_cool:

Gość chcę zostać w domu
Nie mogę powiedzieć, że nie mam ochoty. Po pierwsze przez okoliczności mi nie wypada, a po drugie gdybym tak powiedziała to byłabym nieustannie dręczona.

Gość o nie kochana
a mają możliwość sprawdzic co faktycznie dzieje się z Tobą? Moga wpasc z niezapowiedzianą wizytą?

jeśli uważasz ze bedziesz dreczona bo nie masz ochoty to zerwij znajomosci i daj żyć innym a jakie to sa okolicznosci?

Gość kkkdddfffjjjhhh
albo,ze musisz pilnie gdzies wyjsc a jak beda dzwonic to nie odbieraj i niech twoja mama mowi,ze cie nie ma

Gość chcę zostać w domu
Jest to impreza impreza powitalna mojej bardzo dobrej koleżanki, która wróciła z zagranicy... Innych ludzi, którzy tam będą również nie widziałam już bardzo długo.

Gość powiedz ze
rano musisz wczesnie wstac bo cos tam;p

Rozumiem że chodzi o towarzyskie wyjście ze znajomymi? U sąsiadki jest wesele (w końcu sobota) i prosiła Cię żebyś przypilnowała mieszkania, bo zostaje puste a w środku prezenty. Jeśli masz samochód- musisz kogoś w nocy odebrać. Pies/kot chore i musisz z nimi w domu zostać. W ostatniej chwili- zalałaś łazienkę i przy okazji pokój, musisz posprzątać. Zarwałaś poprzednią noc i musisz odespać/ wstajesz b. wcześnie. Ząb Cię boli (trzeba nie mieć serca żeby kogoś z bólem zęba wyciągać z domu). Jeśli studiujesz- to uczysz się, bo masz egzamin czy zaliczenie czy cokolwiek. Po prostu wyłącz telefon i połóż się spać. :D Najprostsze- bądź asertywna i po prostu powiedz że innym razem, ale dziś nie wyjdziesz, tłumaczyć powodów nie musisz.

Gość chcę zostać w domu
Chyba wykorzystam wymówkę z zębem, ponieważ reszta zawsze może się wydać.