Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pauliiiiiiiiiiiiiiinnnna.

zaręczyny

Polecane posty

Gość egoskola
ja swojego męża poznałam właśnie gdy miałam 17 lat , dzis mam 26 zaręczyny w niczym nie przeszkodzą jeśłi się kochacie- przeciez to nie ślub!

Kuuurde, ale zaręczyny to nie ślub, przecież... Ludzie, opanujcie się :D Można być zaręczonym nawet 10 lat. I zaręczyny można w każdej chwili zerwać bez prawnych konsekwencji. Jak się kochają, to niech się zaręczają i już.

Gość trzebaprzyyyjac
zaręczyny to mega wazne wydarzenia w związku godzisz sie na ślub w przyszłosci pokazujesz ze kochasz nieskonczenie i bedziesz kochac .. ja zrezygnowalam z zareczyn i teraz tego strasznie żaluje ... chlopak sie zrazil ...

Gość PM.
w zyciu bym nie zrezygnowala bo wiedzialabym , ze go strace ..

Gość PM.
boze .. on z kumplami na piwie a mi Go tak strasznie brakuje ;((

Gość sprawa indywidualna
ja chcialam jak najszybciej

Gość sprawa indywidualna
piekny okres

Gość .K
Kazdy chce tego doswiadczyc !

Gość sałatka coleslaw
sama sobie musisz zadać to pytanie, ja sobie zadałam jak byłam z moim obecnym mężem ledwo 4 miesiące,oświadczył mi się po 6 mies bycia razem.. pierścionek dostałam ledwo po 18 urodzinach. zamieszkaliśmy razem i nam się bardzo dobrze układa do dziś.nie ma na to reguły.rada ode mnie?jeśli czujesz żew to właśnie ten facet to nie zwlekaj.skończcie spokojnie szkołę średnią,idźcie na studia.zaręczyny nie odrazu oznaczają ślub!możeecie w stanie narzeczeństwa być nawet rok,2..ile chcecie.ale dobrze radzę-najpeirw szkoła i studia,podjąć pracę i jeśli jesteście w stanie-zamieszkajcie razem. ludzie najlepiej się poznają jak mieszkają ze sobą.wierz mi na słowo i przekonałam się o tym nie tylko jeśli chodzi o mojego męża ale o innych.. ja w stanie narzeczeństwa żyłam ponad rok. i ten czas był równie miły jak i miły jest czas naszego małżeństwa.

Gość sałatka coleslaw
autorko ja jak przyjęłam pierścionek zrobiło się inaczej-tak oficjalnie,tak poważnie ale napewno nie nudno.i zapewniam cię że ja nie nudzę się w moim małżeństwie-nie mamy jeszcze dzieci,czas staramy się wykorzystywać dla siebie,oboje pracujemy.każde ma swoje obowiązki-wiadomo praca i dom,staramy się je dzielić żeby każde miało ich po trochu.i mimo że codzienność jest rutynowa-zawsze znajdziemy czas na filmy,wspólne porządki z wygłupami :P zawsze jemy razem posiłki,wychodzimy na spacery,grilla,lubimy razem robić zxakupy..nawwt w codzienności cieszymy się sobą i dlatego się razem nie nudzimy :) nie jest kolorowo,bo również się kłócimy co w związku jest normalne.ale dojść do porozumienia też potrafimy.

Gość PM.
sałatka coleslaw - > dziekuje za rady ; )