Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bosestoopki

KREM DO STOP - jaki polecacie?

Polecane posty

Gość bosestoopki

Pisze to bo na urodzie nie ma odezwu Jak w temacie - jaki krem polecacie na odciski? staram sie dbac o stopy, nie dopuszczam zeby robila mi sie twarda skora na pietach, mam ladne paznokcie u stop...ale w miejsu gdzie stopa sie zgina a zaczynaja sie palce (trudno to opisac,ale to miejsce na ktorym opiera sie stopa jak stajemy na palcach) mam trzy odciski .- na obu stopach ktorych nie moge sie pozbyc. One nie bola, ale robi sie tam twarda skora, na ktora nie pomagaja zadne kremy. Moze ktos moze polecic cos sprawdzonego? Z gory dziekuje

Gość ladaco
wapno gaszone

Gość bosestoopki
idz debilu przeczytaj ksiazke albo umyj kibel, przynajmniej cos pozytecznego zrobisz a nie siedzisz na kafe i piszesz debilne komentarze

to nie odciski,tylko tzw. modzele :) radzę iść do gabinetu kosmetycznego,gdzie przy użyciu frezarki dobra kosmetyczka zrobi z tym porządek :)

A żeby uzupełnić pielęgnację w domu,polecam krem i peeling marki School . Raz w tygodniu moczyć stopki w wodzie z solą do stóp przez ok. 10 - 15 min,potrzeć zrogowaciałą skórę tarką do stóp,zrobić peeling,wmasować krem i załóżyć bawełniane skarpetki :)

Gość bosestoopki
modzele? o boze, to jakas choroba? :D hm, chodze dwa razy do roku do kosmetyczki, ona mi to zawsze zdziera,ale co z tego jak po 3 miesiacach znowu mam...:(

Nie,żadna choroba ;p .Idź do kosmetyczki,a potem pielęgnuj stopy w domu tak jak ci doradziłam i powinno być lepiej :) A kremu do stóp używaj codziennie po kąpieli

Gość Radyjko MB
bosestoopki a ile płaciłas za pedicure??