Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bo ładne i mądre

rezerwowanie sobie chłopaka

Polecane posty

Gość bo ładne i mądre

Dziewczyny, spotkałyście się z czymś takim u waszych koleżanek, że jakaś mówiła "ten mi się podoba, jest mój" i potem głupio wam było, jak ten chłopak do was zarywał?? mam taki właśnie problem, że mojej koleżance wpadł w oko taki jeden, non stop o nim nawija... mi się też podoba no i chyba ja jemu też... ale teraz mi cholernie głupio i chyba sobie odpuszczę :/ to b.dobra moja koleżanka i bardzo się nakręciła, podrywa go itp. a ja nie należę do takich przebojowych dziewczyn i po prostu milczę w tej sytuacji...

Gość Mikołaj24
Najważniejszą osobą w życiu jesteś TY.

Gość Piterekk
Cóż... jeżeli facet nie reaguje zbytnio na podryw dziewczyny to już chyba faktycznie nic wielkiego w niej nie widzi :-) Koleżanka może mieć pretensje lub Cię obgadywać, ale czy masz swoje życie uzależniać zawsze od pragnień i wyobrażeń innych? Próbuj jeszcze trochę zbadać grunt.

Gość bo ładne i mądre
w sumie to on ją traktuje tak po koleżeńsku, więc ona sobie robi coraz większą nadzieję... z tym, że ślepy by chyba nie zauważył, że ona go podrywa więc chłopak już powinien się określić, czy wóz czy przewóz, a nie tak mamić dziewczynę

Gość ;kfpokp
no bez przesady- co z tego że ona powie "ten jest mój" jak koleś może właśnie się w tobie zabujał - ty go odtrącisz ze względu na nią a on i tak na nią nie zwróci uwagi bo ty jesteś jego obiektem i w ten oto sposób unieszczęśliwisz i jego i siebie- koleżanka powinna zrozumieć że chłopak to nie zabawka, człowieka nie można sobie zaklepać- jeżeli ty mu sie podobasz to jej nic do tego- podejrzewam że ona powiedział to specjalnie żebyś odpuściła bo być może zauważyła między wami tą chemię- nie daj się wyrolować bo możesz starcić szansę na fajny związek- ja kiedyś byłąm taką cichutką myszką i nie potrafiłam zawalczyć o swoje tylko odpuściłam - żałuję do dziś i nigdy więcej nie będe taką idiotką

Gość Piterekk
A czemu facet ma powiedzieć stop? Wiesz... kobiety do facetów nie lepią się tak jak dziala to w drugą stronę, więc facetowi raczej jest przyjemnie gdy kobiety się o niego w jakiś sposób starają.

Gość bo ładne i mądre
dlaczego ma powiedzieć stop? bo to trochę nie fajne, jak się człowiek bawi uczuciami innych

Gość Piterekk
A flirt czy inne sytuacje to zabawa uczuciami? Nawet seks nie jest zabawą uczuciami gdy sytuacja jest jasna, ze z obydwu stron to tylko zabawa