Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

xxxxxxona

co z tym zrobic??

Polecane posty

Witam! chcialam Was prosic o rade. chodzi mi o to ze: chodzilam kiedys z chlopakiem , mieszka ode mnie 40 km. bylismy ze soba pol roku, gdy byl w 4 klasie technikum wyjechal do hiszpanii na praktyki. w tym samym czasie byly tam jakies dziewczyny ze slaska;/ i wiem ze mnie zdradzil z jedna z nich tzn calowal sie z nia. gdy przyjechal nie przyznal mi sie do tego, sama to od niego wyciagnelam. wszystko mu wybaczylam a pozniej on stwierdzil ze nie potrafi ze mna byc po takim czyms... bylo to ponad rok temu. teraz ostatnim czasem piszemy ze soba, dzwonimy do siebie, kilka razy u niego bylam(ja mam prawko a on dopiero robi..) . powiezialam mu ze go dalej kocham i ze chce z nim byc dalej. on powiedzial ze mu namieszalam w glowie i tez cos do mnie czuje. pyatlam czy bedzie cos z tego lecz on mowi ze sam nie wie, mowi ze nie zna takiej dziewuchy jak ja i jeszcze kilka spotkan a samo sie wszystko wyjasni, ze czas pokaze czy da nam druga szanse.. bardzo go kocham lecz wiem ze nie jeden raz bedzie mi przez niego smutno;/ myslicie ze warto jest o niego walczyc?? sama nie wiem czy on oglada sie za innymi czy tylko mi mowi ze z zadna dziewczyna ne ma tak dobrego kontaktu jak ze mna... czesto mu powtarzam przez tel ze go bardzo kochammm...;/ co robic?? warto czekac? blagam pomozcie ;*

Gość ladaco
witam

Gość suuoppppp
wydaje mi sie ze on ciebie nie kocha, pewnie potrzebuje czasu zeby zobaczyc czy ma jakies uczucia do ciebie,popelniasz klasyczny blad mowiac mu caly czas ze go kochasz,nie narzucaj sie za bardzo,ja bym nie mogla byc z kims takim jak on,to nie wrozy nic dobrego moim zdaniem tracisz czas,poszukaj sobie chlopaka bardziej wartosciowego,to mi przypomina odgrzany kotlet

tak tylko nie wiem czy znajde takiego jeszcze ktorego pokocham;/ mam 19 lat i to jest moja druga taka powazna milosc ;/