Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blueblablue

więcej starań - jak ?

Polecane posty

Gość blueblablue

Mam takie pytanie. Jak dać facetowi do zrozumienia , że powinien się bardziej starać? W sensie, żeby zaczął częściej pisać, zabiegać itp ? Na początku myślałam, że po prostu nie chce nic ze mną, ale wiem , że jest inaczej i po prostu 'to nie w jego stylu'.. Mimo to chciałabym , że by wiedział, że lubie jak ktoś do mnie częściej zadzwoni, napisze, czasem mnie czymś zaskoczy. Nie chce wzbudzać małej zazdrości , bo to chyba za wcześnie.

Gość ladaco
napisz mu na kartce

Gość blueblablue
a może na drzewie wyryje ? hehe dzieki za rade

moze wystarczy mu po prostu powiedziec?... "wiem kochanie że nie przepadasz za SMSowaniem, ale musze Ci powiedziec ze ja lubie od Ciebie dostawac SMSy. jest to dla mnie wyrazem tego ze o mnei myslisz itd. znajdz czasem chwile i napisz do mnie, OK? sprawisz mi tym wielką przyjemnosc" i masz załatwione. a przynajmniej on wie o co chodzi. a co z tym zrobi to uz inna bajka.

Gość blueblablue
no właśnie zanim powiem chcialam spróbować czegoś innego :)

a po co? nie lepiej normalnie wprost? potem bedzie ze "jak on mogl se nie domyslec o co mi chodzilo"... faceci nie lubia i nie umieją czytac w myslach. im normalniej powiesz tym szybciej uzyskasz reakcje.

Gość gfdbhgty
jakby mu zależało sam by napisał czy zadzwonił. ma cie w dupie co tu jest do tłumaczenia. a zdanie "to nie w moim stylu" juz najlepiej to pokazuje. ma cie z głowy a i tak ma kiedy chce wiec po co ma sie starać. wygodnie ma. jak sie na to godzisz to tak masz

Gość kardashia
Tez tak mam,że czasem chciałabym żeby on częściej do mnie pisał lub dzwonił i sie ogólnie bardziej starał... No ale tak jak i Twój chlopak mówi,że to nie w jego stylu,że on nie lubi pisac smsów,że mu telefon tylko do konkretnych celów słuzy.

Gość gfdbhgty
tak konkretnie do dzwonienia do kolegów i gadania o duperelach :) na to mu nie szkoda czasu hm?

Gość asdadf
"a po co? nie lepiej normalnie wprost?" po co wprost :) lepiej dalej sie męczyć i czekać az zrobi sie z tego ogromny problem ;d

Gość blueblablue
czyli mam mu jakos wogole pokazywac ze mi to nie odpowiada czy po prostu tez sie nie odzywac ? ( nie, że pisze do niego codziennie ale z 2 razy mi sie zdarzylo pierwszej napisac ) Wg mnie powiedzenie mu "masz sie zaczac starac" tez bedzie co najmniej nie na miejscu :)

no jak mu powiesz "masz sie zaczac starac" to istotnie bedzie to bez sensu. to jak powiedziec "zrob cos". napisałam Ci jak w morde dał co mozesz mu pwoiedziec. przekaz bedzie jasny, konkretny i facet nie bedzie mial nawet szansy tego nie zrozumiec.

"czyli mam mu jakos wogole pokazywac ze mi to nie odpowiada czy po prostu tez sie nie odzywac ? " a w ogóle to jak zamierzas mu to okazac bez słów? :D strzelisz focha czy co? to nie rozwiaze sytuacji.

Uczciwie pisząc, jeśli miałabym mężczyźnie pisać coś w rodzaju - "więcej się postaraj bo inaczej koniec z nami", pewnie bym straciła szacunek do siebie. Faceta się nie zmienia ani mu nie nakazuje. Jeśli sam teego nie robi [nie wykazuje zainteresowania tobą], to nie męcz się. Istnieje duże prawdopodobieństwo, że nie interesujesz go na tyle, żeby to robił. Czas otworzyć oczka i spojrzeć na prawdę 🖐️

Gość blueblablue
ciezko jest napsiac dokladnie sytuacje na forum. gdybym widziala ze totalnie mu nie zalezy nie platalabym sie w to. jednak bylo pare sytuacji , w ktorych mialam okazje zauwazyc, ze jest w porzadku

Gość blueblablue
mimo wszystko dziekuje za radę.

Gość kardashia
Masz racje z kolegami to mozna pisac o duperelach...nawet całymiii godzinami ;p