Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

diablica666*

Pomóżcie..

Polecane posty

Mam wielki problem, nie wiem co mam zrobić. Mam chłopaka jestem z nim rok czasu. Jest spokojnym chłopakiem ma działalność. On nie ma podejścia do kobiet. Nie pocałuje, nie przytuli ja zawsze muszę to robić i dużo razy z nim na ten temat rozmawiałam że oczekuję trochę czułości. A on na to że nie jest przyzwyczajony, że nie umie. Jak można nie umieć przytulić swojej kobiety? On ma 26 lat ja 23 lata. Zaczęłam spotykać się z 41 letnim mężczyzną ale jest młody duchem wygląda też na dużo młodszego. Był 19 lat w więzieniu jest słodki, czuły, umie zadbać o kobietę wie czego kobieta oczekuje od mężczyzny. Chyba się w nim zakochuje on tak samo we mnie, co mam robić? Pomóżcie. Czy mam być ze spokojnym chłopakiem z którym będę miała ustatkowane życie ale od którego nie zaznam czułości, docenienia - czy ze starszym z którym bardzo dobrze się czuję w jego towarzystwie i który spełnia to o czym każda kobieta marzy o docenieniu czułości zainteresowaniu.

Gość ladaco
to napisz do Redakcji Przyjaciółki

swiat sie nie konczy na tych 2 facetach. z tego 41letniego zrezygnuj - teraz jest mlody wiekiem ale za kilka lat ta roznica wieku da Wam sie we znaki. do tego ta jego histria z tego, co piszesz to nie ma nadziei na poprawe z tym mlodszym. zacznij od nowa z kims innym - z reszta pamietaj, ze najpierw trzeba 1 zwiazek zakonczyc, a pozniej kolejny zaczynac - terqaz sie placzesz w 2 zwiazki - pobadz chwile sama i przemysl to wszystko na spokojnie

Gość maturks4
Zadaj się z kryminalistą. Tylko dlatego, że bajer ma lepszy. Jak cię potem zacznie tłuc i wykorzystywać, to będzie za późno żałować porządnego człowieka. Czego ci serdecznie życzę