Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobietka 345

czy to jest kuzwa NORMALNE???

Polecane posty

Gość kobietka 345

wczoraj spilam sie tak, ze urwal mi sie film dzis przegladalam telefon i patrze w spis polaczen i co kuzwa szok, dzwonilam o 3.50 pod nr mojego exa - w zasadzie w podobny nr, bo tamtego nie pamietam czyli wynika z tego, ze wczoraj, mimo ze tego nie pamietam, chcialam sie z nim skontaktowac! nie moge o nim zapomniec od 4ch lat!! to jest chore przeciez! ostatni raz spotkalismy sie we wrzesniu zeszlego roku, zranil mnie wtedy tak okrutnie ze od tamtego czasu nie mamy kontaktu, kochalam go nad zycie, ale wiem ze jest swinia! kiedy ja go wyrzuce z tej mojej glupiej glowki? nawet w nieswaidomosci myslalam o nim ;/

Gość alfabet morsa 123
i jasnosc nastala! jeden NORMALNY :)

Gość kobietka 345
co normalny? nie rozumiem

Gość granks
A czemu nie ejsteście razem???

Gość kobietka 345
nie wiem czemu, on ma problemy ze soba, ja zreszta tez jak sobie przypomne nasz wspolne chwile,kiedys dawno to ryczec mi sie chce z zalu, to byla taaaka milosc ze wszyscy znajomi wrozyli nam slub i gromadke dzieci no ale stalo sie inaczej, zycie zweryfikowalo nasze plany kochalam tego dupka jak debilka, kazalby mi wskoczyc w ogien, zrobilabym to pozniej stwierdzialm ze nie ma sensu sie tak szarpac, byc i nie byc razem, dowiedzialam sie ze moj aniloek nie jest taki idealny jak mi sie wydawalo - wywinal mi niezly numer odcierpialam swoje, nawet zaczelam go nienawidzic, ale coz dalej mi siedzi w glowie, a moze i w sercu teraz, jak nie mam z nim kontkatu od wrzesnia, to celowo szukam go na necie i sprawdzam czy zyje, dalej sie o niego martwie, mimo tego wszystkiego co przeszlam przez niego

Gość kobietka 345
up

Gość granks
Może ciagle o nim myslisz bo nie ulokowałas uczyc w jakims innym facecie...Próbowałaś? Ile czasu już nie jesteście razem?Nie ma on dziewczyny?

Gość kobietka 345
nie wiem czy ma czy nie, nie mam z nim kontaktu od wrzesnia zeszlego roku! nie mam nikogo, nie potrafie sie zakochac, zaufac jestem sama, w zasadzie to sie bawie, poznaje kolejnych facetow, jakis seks, a pozniej bye bye mowie sobie ze mi dobrze, ze nie chce nikogo, ze sama dam rade, a tak naprawde tesknie za miloscia a ze milosc kojarzy mi sie z NIM to zawsze w trudnych moementach mysle o nim tak mnie kusi napisac do niego, cokolwiek, ale nie moge, nie po tym co mi zrobil