Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Princess7993

Moje słoneczko umiera...

Polecane posty

Gość taa niedobra pupa
Jania - sp. stąd bezmózga debilko....

Gość taa niedobra pupa
TO pomódl się jeszcze o rozum.... I pisz dopiero jak Bozia spełni prośbę, bo zal czytać te brednie co wypisujesz....

Gość gabso
terapia gersona jest darmowa, robi sie ja w domu samemu bez lekarza i leczy nawet raka z wyrokiem. sprawdz ja stosowalam. trzeba kupic ksiazke terapia doktora gersona i do dziela

Gość TAKI JEDEN Z WIELU
Współczuję i rozumie twoją sytuację, mojemu bratu się nie udało, odszedł 9 lat temu [też rak -złośliwy - tylko kości], nie było ratunku, ale wiesz- do końca wykorzystał swoje życie, dopóki czuł się na siłach, to nawet ze szpitala się urywał, aby jeszcze trochę '' poszaleć'' [tego chciał], dla mnie pozostały jakieś wspomnienia [pomagałem mu w tym] i chyba dzięki takiemu podejściu do sprawy jakoś dałem rade to znieść. Pomóż swojemu chłopakowi wykorzystać ten jego czas, tak jak on tego chce, to wszystko co możesz zrobić.

Gość podniose ci topike

Gość Smutna .
Wiem co czujesz. Mój chłopak również może umrzeć ;(;(;(;(

Gość Smutna .
Wiem co czujesz. Mój chłopak również może umrzeć ;(;(;(;(

Princess7993 Ten rak to tragedia, ale pomyśl sobie, jakie twój chłopak wspomnienia pozostawia, To co piszesz o waszej miłości zapiera dech, niektórzy takiego uczucia nie spotykają przez całe życie... Może po prostu wy żyjecie szybciej?

no wlasnie takei historie wzruszaja najbardziej, ja takze ostatnio mialam pogrzeb swojego chlopaka juz w sumnie to nawet drugiego:(a we wtorek jade pierwszy raz w odwiedziny do jego mamy i niemam pojecia oczym rozmawiac bede z ta kobieta,przykre a zarazem straszne niesamowicie:((