Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

unhappySelena

Chce ZDECHNAC ale nie moge

Polecane posty

NIe moge bo nie zrobie tego Matce.Ona sama ma zniszczone zycie.zapierdala w hipermarkecie a potem wraca zmeczona do domu i sprzata pierze,wkurwia sie na mnie ze robie syf,chodz bardzo staram sie zrobic to za Nia... nienawidze tej jebanej dziury w ktorej mieszkam pelnej blokow z drechami i drzew,bo tylko to tu jest,nienawidze polski,ale najbardziej tej jebanej dziury w ktorej mieszkam,bo pewnie jakbym mieszkala w duzym miejscie bylabym szczesliwsza... nie dosc ze mieszkam w tej ochujanej dziurze,nie mam przyjaciol oprocz paru znajomych,bo tu sa same drechy,nikogo w moim klimacie... CZUJE SIE JAK W KLATCE NIGDY NIE POGODZE SIE ZE MARNUJE SWOJA MLODOSC NA PLACZU LZACH tyle razy staralam sie robic cos dobrego,zajmowac sie czyms...tak moje zajecie to odliczanie do lata bo wtey wyperdalam stad.......chodz i tak nie na pelny czas.... siedze tylko i placze ze nie mam takiej mlodosci: http://www.youtube.com/watch?v=Z6WhV5gWjJE&playnext_from=TL&videos=YzWz0CPmlHw - i wszystko jasne... nie wiem,nie wiem jak to wytrzymam,boje sie ze skrzywdze sie i Mame... ze pewnego razu nie wytrzymam i zabije sie...

Gość ladaco
no to sie zdecyduj czego chcesz

pierdol sie kurwa.no jo,tu debile beda zachecac do popelnienia samobojstwa.pisze to bo poznalam juz jedna zajebista osobe. moze poznam druga?

zamiast tkwić w tym spróbuj się wyrwać a nie lamentować. żaląc się nie uciekniesz stamtąd

Gość esess
emigruj do Etiopii .

Gość karwqato
Nie moge uwierzyc ,ze sa takie puste dziewuchy.Jest tyle mozlowosci.

W dużym mieście nie znajdzie szczęścia ten, kto nie ma go w sobie, bo czy wioska, czy miasto, dusza ludzka pozostanie taka sama - albo wesoła i owocna, albo depresyjna i jałowa :O :O :O :O :O Radzę zająć się religią, ale tak na poważnie - mnóstwo modlitw, Różaniec, umartwianie się :O :O

Robie co moge...Urywam sie "w swiat" (polska) przy kjazdej mozliwosci...teraz jade do warszawy,potem do katowic,potem na jarocin,do kostrzyna...tyle ile moge i ile mam pieniedzy... boze jak pojechalam na woodstock jaka to ja bylam szczesliwa jak nie ja... siedze zaplakana,siedzialam dwie godziny jak juz bylo ciemno ,patrzac na niebo i rozowe chmury sluchalam "i remember you" ukochanego skid rowa i wyobrazalam sobie cudowna,przepiekna milosc z chlpakiem jak ukochany Sebastian...przepiekna milosc...potem on wyjechal a ja strasznie plakalam...sluch o nim zaginal...on umarl...gdy sie dowiedzialam popelnilam samobojstwo i juz na zawsze nasze drogi sie skrzyzowaly... czy dostane taka milosc,prawdziwa?prawdziwa jak zadne inne? nie mam nic...nie mam normalnego miasta...nie mam szczescia...nie mam przyjaciol...nie mam tych lat tej muzyki...nie mam PRAWDZIWEJ MILOSCI... jak moze czuc sie siedemnastolatka przed ktora swiat zamiast otworzyc zamyka sie???ktorej nikt nie kocha,oprocz rodzicow? KTOREJ NIKT NIE OKAZUJE MILOSCI I CZULOSCI? jest coraz gorzej nie wiem co mam ze soba robic...jak pomysle sobie o lecie i cudownym zyciu jak wyjade...jak pomysle ze to przeminie i wszystko zacznie sie od poczatku... ja nie mam nawet mozliwosci tak naprawde stad wyjechac....skad mam wziasc pieniadze...zgode rodzicow...

może na początek zrób coś ze swoją kulturą osobistą i przestań tak kląć, żaden normalny facet nie lubi, jak dziewczyna puszcza takie wiązanki :P i może trochę więcej pozytywnego nastawienia. bo z takimi pretensjami do świata to nie dziwię się, że nikt się Tobą nie interesuje.

Gość po mnie spłynęło jak po kaczce
taaaa różaniec jej pomoże , chyba że będzie na tyle mocny że będzie się mogła na nim powiesić

dopiero teraz przekjonuje sie jakie debile zyja na tym swiecie.NIE MAM NIKOGO BO NKT NIE JEST Z TEJ DZIURY MNIE WART A CHCIALO MNIE WIELE OSOB OD CHLOPAKOW PO DZIERWCYZNY. zwgnam./

Gość Wolvfram
widzę, że dajesz sygnał wszystkim, że jest bardzo źle, że nie potrafisz sobie poradzić , szukasz dobrej rady i pomocy ale jak wiesz życie to nie jest bajka i sielanka , rozrzalona jesteś na wszystkich, czyli nie spełnili Twoich nadziei ale popatrz, jak żyjemy i jak chcemy żyć zależy tylko od NAS życie pomaga chcącym pójść do przodu , jeżeli inni widzą, że bardzo chcemy i są pewne symptomy tego, że walczymy o swoje to będziemy szanowani , tak jest przyjęte , że najlepsi są zwyciężcami a osoby poszkodowane przez los i niewidzący albo inni kalecy wcale się nie żalą , natomiast Ty zdrowa żale sobie urządzasz , a gdzie ambicja i chęć życia ?

Gość zdziwisz się...
dziewczyno, albo chłopaku, przestań pier.....!! inni mają gorzej i dają radę, bo muszą a Ty się przejmujesz duperelami!! co mają powiedzieć Ci co im domy zalało?.....? masz gorzej od nich???????????????

weź się w garść a nie... Skąd wiesz, może masz pretensje do całego świata, a powinnaś mieć do samej siebie? To Ty masz wpływ na swoje własne życie i Ty musisz o nim decydować i sprawiać, by było jak najlepiej. A marzenia o pięknej miłości... marzenia są piękne to fakt, ale nie można się w nich całkiem zatapiać, trzeba coś robić. Masz miłość rodziców, to jest dla Ciebie mało? Niektórzy tego nie mają... Takie głupie gadanie "nikt mnie nie kocha" ... weź dziewczyno się za siebie a nie ciągle pieprzysz, że świat jest zły...

Gość zdziwisz się...
popieram przedmówczynię:)