Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adam17

Nienawidze własnego ojca!!!

Polecane posty

Gość adam17

Najpierw nie chcial zebym sie urodzil, zostawil mnie i moja matke a teraz nagle ojcowskie uczucia sie w nim obudzily. Nie wiedzialem nawet kogo spytac o rade w sprawie ojca, matka nie chce rozmawiac na jego temat, wiec rozmawialem z dziadkiem ktory powiedzial mi jak ojciec planowal sie mnie pozbyc.

Gość
no i?

Gość adam17
Co ja mam zrobic?? Teraz ten czlowiek chce utrzymywac ze mna kontakty, a wtedy jak byl najbardziej potrzebny to go nie bylo.

Gość
powiedz zeby sie od Ciebie odpierdolil.

Gość janka jankowska
To twoj ojciec, nie odwracaj sie od niego! To nie po bozemu!

Gość adam17
Juz mu powiedzialem zeby dal mi spokoj to zaczal mnie pod szkola nachodzic, twierdzac ze chce naprawic wszystko to co zepsul, ale dlaczego ja mam mu dawac druga szanse. Tyle lat nie mialem ojca i jakos zylem, chociaz bylo mi przykro z tego powodu wiele razy.

Gość hfdgfhd
Tatuś chce wiedziec od kogo już za niedługo bedzie ciągnął alimenty na siebie .

Gość
oddaj mu swoja spermę i powiedz ze oddajesz to co w Ciebie włożył. jak Cie nęka nastrasz go policja. ojciec pierdolony nagle sie znalazł

Gość obecna @
to nie ojciec to reproduktor,zrobił dziecko i je olał,ja na twoim miejscu nie chciałabym go znać.To dla ciebie obcy człowiek,ale decyzja i tak należy do ciebie

Gość adam17
Ja nie chce go znac, ja nawet nie mam go w aktach urodzenia, oficjalnie jestem dla niego obca osoba. Wiec to raczej niemozliwe by ciagnal ode mnie alimenty. A z policja to dobry pomysl.

Gość obecna @
pewnie chce się teraz przed znajomymi pochwalić jakiego ma syna,jaki do niego podobny itp.albo wie,że za kilka lat sam będzie potrzebował kogoś kto się nim zajmie

Gość tolka1981
Nie osadzaj go tak szybko. Mowie z wlasnego doswiadczenia. Mialam, mam podobna sytuacje. Nie rozgrzeszam Twojego ojca w zaden sposob, ale nie przekreslaj go tak od razu. Wlasciwie go nie znasz i nie znasz wszystkich szczegolow: dlaczego tak sie wasze zycie potoczylo itd.

Widać potrzebuje zdjęcia z dzieckiem na naszą klasę...

Są dwie opcje. Albo ta, ktora tu juz wszyscy przedstawili-falszywa odnowa, albo cos zaszlo w jego zyciu co go zmienilo. Wiem, malo prawdopodobne, ale jednak, zdarza sie. Prawda? Może sięgnął dna, może mial np. jakis powazny wypadek i dostal w prezencie drugie zycie, i chce skorzystać z szansy drugiego zycia, zrozumial, chce zyc inaczej, dla innych, nie tylko dla siebie. Może jak nastepnym razem cie zaczepi, zapytaj go tak powaznie, dlaczego i po co. Powiedz, ze ci nie zalezy, wiec tylko szczera odpowiedz moze cie przekonac.