Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maciek_000000

Nie umiem przejść od relacji koleżeńskiej do czegoś więcej

Polecane posty

Gość słuchaj looosera
czułe to są kobiety i cioty i ty pavlo. Pewnie płaczesz i przeżywasz razem z dziewczyną oglądając telenowe na polsacie tvn tvp :classic_cool: frajerem i metropedałem nie jestem i sterydów nie biorę :classic_cool:

Gość słuchaj looosera
to jak pavlo płaczesz na filmach ? :classic_cool: pewnie jesteś bardzo czuły wrażliwy i taki delikatny :classic_cool:

Gość słuchaj looosera
pavlo nie zapomnij kupić chusteczek i nie przeżywaj tak filmów o miłości bo serce nie wytrzyma :classic_cool:

Tempy cieciu bez szkoły masz tu definicję czułości Czułość wrażliwość, odnoszenie się z miłością. i teraz mi powiedz jak chcesz być w zwiazku nie posiadając czułości??

A jak ci matka albo ojciec umrze to nie waż się uronić ani łzy bo wyjdzie że jesteś czuły a czułość według ciebie = bycie ciotą

Gość słuchaj looosera
normalnie, ale czuły nie jestem, nie wzruszam się nie płavczę i nie przeżywam filmów głupia cioto :classic_cool:

Gość słuchaj looosera
jak mi ktoś umrze tio będe smutny , ale płakać nie będę bo nie potrafię za bardzo:(

a głupią ciotą to mozesz matkę nazywać nie mnie niewykształcony cieciu bez perspektyw i pewnie z dziewczyna tępa jak but

Ty dalej mylisz 2 pojęcia jak się wrażliwym jest to sie na filmach płacze mozna być czułym ale nie trzeba do tego być wrażliwym:) ale i tak pewnei nawet tego nie zrozumiesz

Gość słuchaj looosera
pavlo twoi starzy to dwaj panowie : ciota i pedał :classic_cool: fajnych masz rodziców tylko uważaj żeby cie na 2 baty w nocy nie wzieli :classic_cool:

Gość słuchaj looosera
czuły i wrażliwy to to samo. pavlo nie ić dziś spać bo twoi ojcowie wejdą do łużka i będziesz robił za ciote :classic_cool:

Gość słuchaj looosera
no i co pedale czuły to to samo co wrażliwy. pisałeś że jesteś czuły czyli wrażliwy a to oznacxza że płaczesz na filmach bo pisałeś że wrażlkiwi płaczą na filmach. jesteś ciota :classic_cool: http://synonimy.ux.pl/multimatch.php?word=wra%BFliwy&search=1

Gość słuchaj looosera
kobiety nie lubią wrażliwych 'facetow' bo to cioty jebane w dupe :classic_cool:

Gość gall anonim123567
zaproś ją solo ...,ale ja jako dobry czarnowidz mówię Ci że zjebiesz na 100% bo w trakcie podrywania/ uwodzenia jest tyle momentów wynikających z różnych sytuacji ,gdzie facet bez doświadczenia po prostu nie wie jak zareagować i przy tym się gubi i trafi w oczach laski. Kilka takich minusów i jesteś skreślony..no taka prawda więc lepiej poćwicz na innych laskach ,ale to zajmuje czasu co najmniej pół roku. Masz szansę jedną na tysiąc że Ci się uda czyli laska musi się bardzo mocno bujać w tobie tak że miliard gaf jej nie przeszkodzi :) ... taka prawda niestety ,a mówi Ci to trochę bardziej doświadczony kolega choć nadal mało doświadczony :)

Gość erlinn
a ja ci mówię jako kobieta: a co to za problem przy np 3 spotkaniu ale ono musi wyglądać jak randka nie jak spotkanie kumpel-kumpela powiedzieć "Helena, bardzo mi się podobasz" i czekaj na rozwój sytuacji :D Jak nie jest niedomyślna to powinna się wcześniej skapnąć ze ją zapraszasz bo chcesz nawiązać bliższe stosunki :) a skoro będzie się z tobą umawiać to znaczy że się jej podobasz. Jakie to proste eh faceci... PS czuły facet zawsze plusuje u kobiet.

Tempy cieciu czułośc- odnoszenie się z miłością a wrażliwość zdolność przeżywania emocji i odczuwania wrażeń; bycie wyczulonym ty chyba czytać ze zrozumieniem nie umiesz jak czułość i wrażliwość to dla cciebie to samo ale co się dziwić pewnie nawet podstawówki nie masz skończonej kretynie

Looooser każdy jest w związku czuły do huja przeczytaj sobie definicję czułości:)Bez czułości nie am związku bo skoro nie odnosisz się z miłością do partnerki to o związku nie ma mowy

Ty chyba swoje przezycia teraz opisujesz i dlatego się takim kawałem chama stałeś :D

Żadna inteligentna panienka nie zwieje w podskokach do jakiegos nieczulego chama jak szuka kogos z kim można się związać bo wie że nieczuły cham nie bedzie jej w stanie pomóc w ciężkich chwilach :)

Darker ale inteligentny paneinki drugi raz takiego błędu nie popełnia

Wy ciągle mówicie o nierozgarnietych i pustych pannach . Czytajcie ze zrozumieniem INTELIGENTNE panny szukają zaradnego w życiu partnera na którym mogłyby polegać a nie macho-luzaka-podrywacza który zbagatelizuje każdy problem jaki się w związku pojawia

*I z tym się zgadzam tylko, że zaczynają to robić gdy są już trochę starsze a zegar biologiczny tyka coraz głośniej. Tak jakby myślenie było na kartki Z tym co napisałeś też się zgadzam ale ciągle spójrz na autora tematu i jego problem on i ona po 25 lat mają w tym wieku panny juz myślą o założeniu rodziny i w tym celu szukają kogos sytabilnego emocjonalnie na którym mogły by polegać

Czemu może i się mu udac.Fakt szanse są małe ale znam wiele takich związków budowanych na początku na przyjaźni i muszę powiedzieć że bardziej stabilniejszych związków nie widziałem