Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maciek_000000

Nie umiem przejść od relacji koleżeńskiej do czegoś więcej

Polecane posty

Gość masturbuje sie teraz
zerznij ja

Gość Maciek_000000
-->zadzwoń tez mi brakuje ciebie dzięki:)

Gość Maciek_000000
--->masturbuje sie teraz wierz mi bracie, że chciałbym w przyszłości, choć ja bym to pewnie inaczej określił. Ale wszystko po kolei..

Gość słuchaj looosera
Więc nie wiem czy zawsze większe doświadczenie i pewność siebie to gwarancja sukcesu Najlepiej mieć jak najmniejsze doświadczenie wtedy to na pewno wypali. No chyba że ktoś się urodził z dobrym podrywem, ale ty na takiego nie wyglądasz :classic_cool:

Gość ma33333
Oj Maćku na pewno Ci się uda Mi się jak na razie nie udaje i szkoda mi tego mojego bo kocha się w dziewczynie która w ogóle na nie go nie zasługuje Mam nadzieje że tobie się uda bo w moim przypadku na pewno nie:(

Gość Maciek_000000
w sumie to nie wiem czy jej się podobam ale przecież chyba właśnie tak się to sprawdza-zaprasza na spotkanie.-nie? jak się zgodzi, raz, drugi tzn, że też chce, nie?

Gość słuchaj looosera
Najbardziej lubie czytać te pocieszenia : "na pewno ci się uda" " znajdziesz jeszcze swoją kobietę" i inne farmazony :classic_cool: Jak ktoś jest sierota to chuja znajdzie a nie dziewczynę :classic_cool:

Maciek, nie łam się i postaw na spontan. Jak zauważy że nie jesteś jakiś stremowanym desperatem to kto wie ;) na początek na dzień dziecka kup jej misia ;)

Gość słuchaj looosera
Życie już takie jest że to co jednym sprawia zajebiste problemy dla drugich nie jest żadnym problemem i odwrotnie. Ktoś ma talent do biznesu, ktoś do podrywania kobiet, ktoś jeszcze do czegoś innego

Loooser desperat desperatowi nie równy. Jednego ominą a nad drugim będą skakać.

Gość Maciek_000000
looser, nie wziąłeś tylko jeszcze jednej poprawki, że ona też jest stremowaną desperatką, czy to zakłóca pracy jej radaru?:)

Gość słuchaj looosera
Looooser jest zajebisty. Looooser rób wszystko co robisz odwrotnie i zachowój się odwrotnie to znajdziesz dziewczynę :classic_cool:

Looooser stremowany to on może i jest ale ty chyba nie znasz pojęcia desperat

Gość słuchaj looosera
Maciek_000000 sierota próbuje poderwać sierotkę ?

Desperat- człowiek, który stracił nadzieję na coś; ktoś, kto jest gotowy na wszystko, bez zwracania uwagi na konsekwencje a teraz loooser pokaż mi jak ta definicja do niego pasuje skoro desperatem go nazywasz

Gość Maciek_000000
Jakoś specjalnie się na mnie nie patrzy ani za mną nie chodzi. ani ja za nią. Czasem się spotkamy na korytarzu samemu czy w większej grupie - to częściej. Ale jest dla mnie wyrozumiała. Ja np nie jestem wzorowym studentem jeśli chodzi o naukę a ona się dobrze uczy. Dziewczyny, które się dobrze uczą zwykle patrzą na mnie z góry a ona nie. Nawet mnie broni, że to nic, że czegoś tam nie zdałem czy coś...

To zacznij działać skoro Ciebie broni mimo słabych wyników to cos się musi za tym kryć.Chyba że ona tak każdego broni bo jest wyrozumiała

Gość Maciek_000000
Wiesz, mi ani już aż tak bardzo nie zależy ani się aż tak bardzo nie denerwuje jak wtedy, kiedy miałem 17-22 lata, teraz mam 26 i jakoś na wszystko patrzę bardziej obojętnie a ona nawet nie zwala mnie jakoś z nóg urodą ani nie tremuje, więc może nie będzie tak źle:)

Gość Maciek_000000
-->offerma Widzę, że Ty się w ogóle dobrze znasz na rzeczy, Ty też powinienes mieć dziewczynę:)

Looooser inteligentne panienki nie szukaja luzaka-podrywacza a raczej penego siebie i czułego chłopaka na którego można liczyć. Luzaków nie traktuja zbyt poważnie bo w większości że na luzaku nie mozna polegać w ciężkich chwilach

Gość słuchaj looosera
To zacznij działać skoro Ciebie broni mimo słabych wyników to cos się musi za tym kryć.Chyba że ona tak każdego broni bo jest wyrozumiała litość, litość :classic_cool: Słuchaj looosera

Gość słuchaj looosera
czułego chłopaka ? żadna nie lubi ciot. co innego chłopak potrafiący zaopiekować się kobietą i dać jej poczucie bezpieczeństwa

Gość Maciek_000000
--->Pavlo1985 Ona chyba ogólnie nie jest wyrozumiała, ma raczej taki zdecydowany i niecierpliwy charakter, więc chyba dla mnie jest wyjątkowo wyrozumiała:) Stąd planuje działać - wreszcie:)

Gość Maciek_000000
--->offerma A jak odróżniasz te, którym się nie podobasz, skoro nie ma takich, którym się podobasz? Czy były takie, którym się podobałeś?

bycie ciota a bycie czułym to 2 różne rzeczy :) to po pierwsze a po 2 juz widze jak luzak-podrywacz sie panienka opiekuje w czasie kryzysu :D predzej pójdzie w pizdu do innej która nie ma problemów życiowych :)

zraz pewnei powiesz ze racji nie mam :DZwiązek bez czułości to nie związek :) a skoro luzak nie moze byc czuły bo zaraz ciota bedzie to i w związku nie powinien byc idąc tkiem twojego rozumowania

Gość Maciek_000000
--->offerma Czyli jeszcze żadnej się nie podobałeś...?

Gość słuchaj looosera
Kurwa co to znaczy być czuły ? Bo to mi się źle kojarzy, albo ty źle słowa dobierasz. Chyba oglądasz za dużo telenowel cioto :classic_cool:

Jak nie znasz pojęcia bycia czułym to nie ma co z toba gadać nawet bo jestes typem frajer-macho-metro-sterydziarza i o życiu to wiesz tyle ile w tv dają