Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość posłcuhajcie proszę...

zły sen, bardzo się boję

Polecane posty

Śniło mi się dziś, że mieszkam w jakimś niby akademiku razem z kilkoma Polakami, a reszta to Egipcjanie; że byłam na zajęciach z jakimś egzorcystą, co pokazał nam, jak wygląda kilkudniowy trup topielca, a potem jak wracałam, to mijałam jakiegoś gościa bardzo opalonego z ciemnymi okularami. On się tak dziwnie uśmiechał i sięgnęłam po garstkę piasku, coby mu w oczy rzucić (taka samoobrona). No i on do mnie mówi: "Bardzo chciałbym zobaczyć cię w łóżku..." izdejmuje okulary i ma takie dziwne bardzo źrenice i dopowiada: "...martwą od trzech dni", ja się przeraziłam i sypnęłam tym piaskiem, ale w ogóle go to nie trafiło, ale on i tak się odwrócił i poszedł w inną stronę tak dziwnie się śmiejąc. a ja miałam jakieś dziwne przeczucie, że to był diabeł...:( teraz siedzę roztrzęsiona (bo spałam w ciągu dnia) i się zastanawiam, czy nie było to jakieś ostrzeżenie, bo u mnie jest krucho z wiarą... Co myślicie o tym? Mieliście kiedyś coś podobnego?

Gość antre
ja to mam codziennie

trochę mnie uspokoiliście... wstałam niedawno z drzemki i aż do teraz serce mi tak mocno bije :O